Top 9 CDA Woudenberg  Van links naar rechts: Michel Hardeman, Janneke Beumer, Dennis Klein Wolterink, Carlijn de Smit, Jeffrey van Korlaar, Louise Wijnberg, Jan Bessembinders, Esther van der Hart, Hans van der Knaap
Top 9 CDA Woudenberg Van links naar rechts: Michel Hardeman, Janneke Beumer, Dennis Klein Wolterink, Carlijn de Smit, Jeffrey van Korlaar, Louise Wijnberg, Jan Bessembinders, Esther van der Hart, Hans van der Knaap CDA Woudenberg

'Op weg naar Woudenberg met Toekomst'

29 november 2021 om 14:47

WOUDENBERG 'Op weg naar Woudenberg met Toekomst', is het thema van het nieuwe verkiezingsprogramma van CDA Woudenberg. 


De leden van het CDA Woudenberg hebben op woensdag 24 november tijdens een digitale Algemene Ledenvergadering hun lijsttrekker gekozen en gestemd over hun kandidatenlijst en verkiezingsprogramma. 


Michel Hardeman is opnieuw tot lijsttrekker gekozen. Huidig raadslid Jan Bessembinders neemt de tweede plaats op de lijst in.

Lijsttrekker Michel Hardeman: ,,Onze speerpunten hebben we opgesteld op basis van intensieve gespreksavonden met mede-inwoners, en daarmee is het dus écht een programma van en voor Woudenberg geworden.” 


Voorzitter Co Meerveld is trots op de nieuwe kandidatenlijst: ,,Het CDA is een groeiende en enthousiaste club mensen en dat zie je terug aan onze lijst: veel nieuwe gezichten naast de ervaren mensen die al langer meedraaien - en ook onze CDJA-jongeren ontbreken niet. Stuk voor stuk enthousiaste vrijwilligers die zich samen sterk maken voor een prachtig Woudenberg.”