Afbeelding
Dick Veldhuizen

Ruilmiddag 'Beleef Historisch Woudenberg'

8 november 2021 om 15:44

WOUDENBERG De ruilmiddag voor de plaatjes van het boek 'Beleef Historisch Woudenberg' werd op donderdag 4 november bezocht door honderden Woudenbergers. Tijdens het wachten werd er in de rij naar de Oudheidkamer ook al onderling geruild. De vrijwilligers van Oud Woudenberg hadden zich gekleed in Woudenbergse klederdracht, wat bijdroeg aan de sfeer van historisch Woudenberg. 

Tot 1 december kan een mail verzonden worden aan aanmelding@oudwoudenberg.nl. Onder de vermelding van de naam, adres en de nummers van de plaatjes die je nog moet hebben, is het mogelijk het boek compleet te maken. Vrijwilligers van Oud Woudenberg zullen na 1 december de setjes zo veel mogelijk compleet proberen te maken en via een reactie laten weten wanneer de plaatjes opgehaald kunnen worden. 

Oud Woduenberg roept mensen die nog plaatjes over hebben op om deze zo snel mogelijk in te leveren bij Stichting Oud Woudenberg. Dat kan tijdens de openingsuren van het Cultuurhuis in een kratje bij de balie. Een tweede mogelijkheid is om plaatjes in te leveren bij de Jumbo in Woudenberg.


Woudenbergse bij WK Karaoke

WOUDENBERG Zaterdag 13 november is het zo ver, want dan start het Karaoke World Championship Karaoke waar de Woudenbergse Esther Vlaanderen voor Nederland mag uitkomen. Alle deelnemers moeten twee nummers inleveren die te horen zullen zijn tijdens de livestream op 13 en 20 november. Na 2 zaterdagen moet er blijken wie van de 51 zangers de meeste punten heeft. De beste 20 mogen door naar de finale op zaterdag 27 november.

Naast punten van de vakjury is het voor het publiek ook mogelijk om een stem uit te brengen op de zanger van je eigen land. Dit kan op zaterdag 13 en 20 november tussen 13.00 en 16.00 uur via karaokeworldchampionships.com/event-info.

Afbeelding