Afbeelding

Doe mee aan ons lezers-onderzoek

11 oktober 2021 om 15:07

WOUDENBERG Lokaal nieuws leeft. BDUmedia, uitgever van onder meer De Woudenberger, is er van overtuigd dat u, onze lezer en adverteerder, ook nu en in de toekomst geïnteresseerd bent en blijft in wat er lokaal allemaal speelt.

Maar de wereld verandert. Papieren kranten worden steeds minder gelezen en digitale bronnen hebben inmiddels een onvervangbare plaats in ons leven ingenomen. Nieuws halen we allang niet meer alleen maar uit de papieren krant, maar overal vandaan, en op elk moment van de dag.

De Woudenberger wil graag zijn waar u zich bevindt en melden wat u wilt weten. Maar de vraag is: waar en wat is dat precies? Om op deze en andere vragen een antwoord te geven, houden we een lezersonderzoek. Zo hopen we inzicht te krijgen in wat onze lezers willen weten en hoe ze die informatie tot zich willen nemen.

 Deelnemers maken kans op een ballonvaart voor twee personen. De enquête kan ingevuld worden via dewoudenberger.nl of via de QR-code.

Goed nieuws voor starters woningmarkt

WOUDENBERG Wethouder Marleen Treep had afgelopen dinsdag goed nieuws voor de raad. Omnia Wonen heeft een investeringsbesluit genomen voor de bouw van dertig 'Klein maar fijn-woningen'. Dit zijn tijdelijke, kleine sociale huurwoningen voor met name jongeren die graag in hun eigen dorp willen blijven wonen.

In het coalitieakkoord werd de wens om zogenaamde tinyhouses te gaan bouwen voor jongeren al opgenomen. Dit idee werd door de ChristenUnie in de verkiezingscampagne naar voren gebracht. 

Na bijna vier jaar komt het college dan toch met een plan. Aan de gemeenteraad en de omwonenden van de locatie voor de tijdelijke woningen is een brief gestuurd met een uitnodiging voor een informatieavond.