Deze pagina komt tot stand in samenwerking met Stichting Duurzaam Woudenberg. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via info@duurzaamwoudenberg.nl of kijkt u op duurzaamwoudenberg.nl.

4 oktober 2021 om 14:27


[Agenda

Repair Café Woudenberg, Cultuurhuis Woudenberg: iedere derde vrijdag van de maand, 14.00 tot 16.00 uur. Het Repair Café is weer geopend!

Energiecafé Woudenberg, iedere derde vrijdag van de maand om 14.00 is er een online energiecafé. Deelnemers kunnen alle vragen stellen op het gebied van energiebesparing en zich direct aanmelden voor een gratis warmtescan. Deelnemers ontvangen achteraf een duurzame goodie bag. Aanmelden kan door te mailen naar info@energie-in-woudenberg.nl. U krijgt een link toegezonden om mee te doen. 

Woensdagavond 6 oktober, debat duurzaamheid. Kijk op duurzaamwoudenberg.nl en https://cultuurhuiswoudenberg.nl/agenda/ voor meer informatie!

[Acties en informatie

[Voucher energiebesparende maatregelen

Tot en met 31 december 2021 kunt u tot 65 euro aan energiebesparende maatregelen gratis bestellen of het bedrag retour krijgen door het inleveren van uw bonnetje. Dit loopt via subsidie van de gemeente. Meer informatie is te vinden via: energie-in-woudenberg.nl/energiebespaarcadeau/

[Energiecoaches

De energiecoaches van Stichting Duurzaam Woudenberg helpen u graag op weg om uw huis te verduurzamen. De energiecoaches zijn opgeleid om u tips te geven om meer comfort in uw huis te krijgen en een lagere energierekening. Op duurzaamwoudenberg.nl/energietransitie/energie-besparen/ vindt u besparingstips. Mail naar info@energie-in-woudenberg.nl voor meer informatie over:

Kleine energiebespaarders, isolatie (Gevel, vloer, bodem, dak, glas en kozijnen), zonnepanelen en een integraal energieplan van voor de woning.

[Regionale Energie Strategie (RES)

Nederland moet energie besparen. We moeten van het gas af en in plaats daarvan op een duurzame manier energie opwekken. Fossiele brandstoffen, zoals olie en gas, waarmee we nu energie opwekken zijn slecht voor het milieu en onze gezondheid. Bovendien raken deze brandstoffen langzaam maar zeker op. Daarom wordt het steeds belangrijker om op een duurzame manier energie op te wekken.

Hoe dit er voor Woudenberg uitziet leest u op: woudenberg.nl/res en resregioamersfoort.nl.

[Fairtrade

Onze gemeente is een fairtrade gemeente. Wil je deelnemen aan de werkgroep fairtrade gemeente Woudenberg? Laat het weten aan José van Beeck van de gemeente via info@woudenberg.nl.

[Onderwerpen

Heeft u een goed idee voor deze pagina? Kent u een ondernemer die bezig is met duurzaamheid in Woudenberg, heeft u een duurzaam buurtinitiatief? Laat dit dan weten via info@duurzaamwoudenberg.nl.