,,Hier onze lieve Cees. Een Friese stabij mannetje van 9 maanden. Deze foto is gemaakt bij het Treekerpunt.'' Ingezonden door Monique Gerrits.
,,Hier onze lieve Cees. Een Friese stabij mannetje van 9 maanden. Deze foto is gemaakt bij het Treekerpunt.'' Ingezonden door Monique Gerrits. Monique Gerrits

Huisdieren in het zonnetje

4 oktober 2021 om 14:58

WOUDENBERG Eén dag per jaar worden huisdieren extra verwend. Gister, maandag 4 oktober, zullen veel honden en katten een extra maaltje ontvangen of een nieuw speeltje. Dat veel huisdieren een speciale plek innemen in het leven van hun baasje bleek maar weer eens uit de vele mailtjes die we mochten ontvangen naar aanleiding van ons oproepje om mooie foto's in te sturen. 

,,Ronja heeft er een hekel aan om tussen al die stoel- en tafelpoten door te moeten kruipen. Dus gaat ze maar op het tafeltje zonnen.'' Ingezonden door Sandra Lenderink.
,,Hierbij een foto van onze Pip, die midden in een bloemenveldje aan de bloemen ruikt. Volgens mij ruiken de bloemen lekker.'' Ingezonden door Fenneke van der Kamp.
,,Onder het mom van 'het vrouwtje loopt weer eens niet door, ik laat mezelf maar weer uit'. Baco is ons maatje.'' Ingezonden door Fenny Hulstein.
,,Djayro: hoezo kiezen? Ik wil ze allebei!'' Ingezonden door Carola van Santen
,,Bij deze een foto van onze twee vrienden Nozem en Mazzel. De kleine, Mazzel, is een Shorty bull en de boxer is Nozem. Vrienden voor het leven, een onafscheidelijk prachtstel.'' Ingezonden door Wendy van de Steeg.
Hier 2 foto's van onze lieve Cees. Een Friese stabij mannetje van 9 maanden.
De ene foto is op de hei bij het treekerpunt. De andere foto is in onze achtertuin waar hij braaf wacht op een lekkere beloning.
Deze foto is ingezonden door Bert Moesbergen.