Kennismaken met bridgeclub Scharuk

13 september 2021 om 15:00

WOUDENBERG ,,Heeft u in het  verleden een bridgecursus gevolgd of al wat bridge ervaring opgedaan dan biedt bridgeclub Scharuk u nu de kans om gratis ervaring op te doen met spelen op de club'', nodigt een woordvoerder van de club uit.

Er zijn op 5 oktober, 9 november en 14 december speciale speelavonden voor cursisten en beginners. Tijdens deze speelavonden kunnen deelnemers onder begeleiding bridge-ervaring opdoen en de bridgeclub leren kennen. De gratis speelavonden vinden plaats op dinsdagavond om 19.30 in Centrum voor Binnensport en Cultuur De Camp in Woudenberg. 

Inwoners van Woudenberg krijgen vanaf 7 september 2021 de gelegenheid om geheel gratis een beginnerscursus bij Bridgeclub Scharuk te gaan volgen. De cursus omvat zestien theorielessen en zes praktijklessen, verdeeld over een periode van zo'n zes maanden.

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Bridgeclub Scharuk, Dick Schouten via 06-21500001, dickschout@gmail.com of Jeanette Unk telefoonnummer 06-54278109, jeanette.unk@hotmail.com.