Afbeelding
Viafix

Doe mee aan de peiling en win een ballonvaart

6 september 2021 om 14:56

De Woudenberger plaatst wekelijks een peiling. Deelname is eenvoudig, gratis en anoniem: Scan de QR-code met een mobiele telefoon, installeer de Viafix-app, stem en vergelijk je mening met die van anderen. Vanaf deze week verloot de BDU wekelijks een ballonvaart. In de app is bij 'promoties' te zien hoe je kans maakt op een ballonvaart.


'Het is een goede zaak dat winkelpanden die leeg staan een (tijdelijke) woonvergunning krijgen.'


Choral Evensong sluit serie Zomerconcerten af

WOUDENBERG Ter afsluiting van de serie Zomerconcerten in de Dorpskerk van Woudenberg wordt op zaterdag 11 september (Nationale Orgeldag en Open Monumentendag) een Choral Evensong gehouden. Medewerking wordt verleend door een, speciaal daartoe samengesteld, Vocaal Ensemble. 


De organist is Arjan Veen en ds. A.D.J. Wessels is de voorganger tijdens deze bijzondere dienst. De Choral Evensong begint om 16.00 uur. De toegang is vrij, wel is er bij de uitgang gelegenheid om een gift te geven zodat deze concerten mogelijk blijven. Tijdens deze dienst worden de geldende coronamaatregelen in acht genomen.


In de evensong van zaterdag 11 september wordt psalm 148 als chant (reciterend) gezongen. De Canticles zijn van Dyson, een Anthem van Tallis en als hymn zal onder andere ‘Praise my soul the King of heaven’ klinken.


Poortzangers starten weer op

WOUDENBERG Mannenkoor De Poortzangers uit Woudenberg start donderdag 9 september de oefenavonden weer op. ,,Eindelijk kan dit weer veilig. Er is hoop dit jaar nog een uitvoering te kunnen verzorgen.'' In het koor is er ruimte voor enkele nieuwe zangers. ,,Samen zingen is een gezonde sport, je deelt als groep dezelfde passie.''


De Poortzangers is een veelzijdig Nederlandstalig koor. Behalve zeemansliedjes wordt een diversiteit aan Nederlandstalige nummers gebracht. Het repertoire bevat voor elk wat wils. 


Meer informatie: www.depoorzangers.nl

Afbeelding