In september 2020 werd het sportakkoord digitaal ondertekend.
In september 2020 werd het sportakkoord digitaal ondertekend. Gemeente Woudenberg

Sportakkoord bestaat een jaar

6 september 2021 om 13:21

'Eindelijk kunnen we elkaar weer ontmoeten'

WOUDENBERG ,,We zijn een jaar onderweg met ons sportakkoord en ondanks dat we elkaar weinig hebben kunnen ‘zien’, is er veel gebeurd'', vertellen de organisatoren van het Woudenbergse Sportcafé. 


,,Nu is er de mogelijkheid om elkaar weer te ontmoeten en vooruit te kijken. Dat doen we op maandag 13 september bij het Woudenbergse Sportcafé, om 20.00 uur in de kantine van sportpark de Grift. We nodigen alle deelnemers aan het Sportakkoord uit om met 2 of 3 personen aanwezig te zijn.''

De inloop is vanaf 19.45 uur. Het programma van de rest van de avond is als volgt:


[20.00 uur: 1e helft


• Opening namens het kernteam #sportinwoudenberg door Jonathan Riezebosch.
• Ilse van de Burgwal neemt jullie mee in haar ervaringen als coach bij de Paralympische Spelen in Tokyo.
• Presentatie Woudenbergs Leefstijlakkoord door Christie Mullié (GGD) en Tineke
Smallenbroek (De Kleine Schans).

 

[20.55 uur: 2e helft, workshops


1. Het leefstijlakkoord

Wat kunnen we op de club met het Leefstijlakkoord? Christie Mullié en Tineke Smallenbroek nemen jullie verder mee hoe je in de club een bijdrage kunt leveren aan een gezonde leefstijl.

2. Services vanuit het sportakkoord


Vanuit de gezamenlijke spotbonden en NOC*NSF zijn er voor vrijwilligers veel services beschikbaar. Hoe gaan we in het komende seizoen deze services inzetten, zodat vrijwilligers met meer plezier hun taak kunnen verrichten? Adviseur lokale sport Marco van Holten geeft praktische tips waarbij hij gebruik maakt van de ervaring die hij in diverse gemeenten met de inzet van services heeft opgedaan.


3. Samen meer Woudenbergers in beweging krijgen

Ondanks de strippenkaart en verschillende initiatieven zijn we er nog (lang) niet in Woudenberg. De sportdeelname is laag in vergelijking met andere gemeenten. Hoe bereiken we samen meer Woudenbergers? We gaan samen met de buurtsportcoaches aan de slag om elkaar tips te geven en te bekijken hoe we daarin samen kunnen werken.

 

[21.45 uur: 3e helft, napraatje

De workshops leveren minimaal 10 tips waar de deelnemers aan ons Sportakkoord mee aan de slag kunnen: deze vatten we samen.

 

[22.00 uur: Sluiting en drankje

Graag ontvangen we jullie aanmelding voor het Sportcafé uiterlijk 10 september via info@sportinwoudenberg.nl of via de kalender van de website www.sportinwoudenberg.nl.


Vermeld daarbij welke workshops je voorkeur hebben; het is handig om de workshops te verdelen onder de deelnemers vanuit jouw club of organisatie.