Afbeelding
Viafix

Doe mee aan de peiling en win een ballonvaart

23 augustus 2021 om 15:32

De Woudenberger plaatst wekelijks een peiling. Deelname is eenvoudig, gratis en anoniem: Scan de QR-code met een mobiele telefoon, installeer de Viafix-app, stem en vergelijk je mening met die van anderen. Vanaf deze week verloot de BDU wekelijks een ballonvaart. In de app is bij 'promoties' te zien hoe je kans maakt op een ballonvaart.


Gemeente had kunnen weten dat ondernemers niet gelukkig zijn met plannen Dorpshart


Inschrijven voor competitie volleybal

WOUDENBERG/SCHERPENZEEL Vanaf deze week kan iedereen zich inschrijven voor de Scherpenzeelse Volleybalcompetitie, de SVC2021. Vorig jaar kon het allemaal niet doorgaan vanwege de Corona-maatregelen, maar nu zijn alle voorbereidingen weer in gang gezet. Voor de 51e keer organiseert Set Up'69 deze competitie voor recreantenteams in de Breehoek. Alle teams van vorig seizoen zijn uitgenodigd en nieuwe teams uit de regio zijn van harte welkom.
Op zeven zaterdagen tussen 30 oktober en 5 maart 2021 worden de wedstrijden gespeeld.
,,Heb je een team van je club, je bedrijf of je straat, schrijf je dan zo spoedig mogelijk in voor dit gezellige toernooi. Doe dit dan voor 25 september en meedoen is belangrijker dan winnen'', aldus een van de organisatoren. Inschrijven en informatie op svc@setup69.nl of 06-37269902.


Dorcas viert 40 jarig jubileum

WOUDENBERG De Dorcas Winkel van hulp- en ontwikkelingsorganisatie Dorcas
Scherpenzeel/Woudenberg viert van 6 tot en met 18 september het 40-jarig bestaan van Dorcas. Er is in deze periode korting op kleding, boeken, speelgoed en allerhande huisraad. Bezoekers kunnen dit jubileum meevieren met lekkers, koffie, limonade of thee. Met de bon die in de Scherpenzeelse Krant van 7 september wordt geplaatst, kunnen klanten een gratis big shopper halen in de winkel. Dorcas Winkel Scherpenzeel is gevestigd aan De Steeg 4 in Woudenberg. Openingstijden: woensdag van 14.00 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur. Meer informatie www.dorcaswinkelscherpenzeel.nl.

Dorcas is een christelijke hulp- en ontwikkelingsorganisatie en werkt in Oost-Europa, het Midden-Oosten en Afrika. De organisatie bestaat 40 jaar en richt zich op blijvende verandering in het leven van mensen in nood. Dorcas heeft 41 kringloopwinkels in heel Nederland die worden gerund door duizenden vrijwilligers.

De ingang van Dorcas aan de Steeg