Afbeelding
Viafix

Doe mee aan de peiling en win een ballonvaart

12 juli 2021 om 14:47

De Woudenberger plaatst wekelijks een peiling. Deelname is eenvoudig, gratis en anoniem: Scan de QR-code met een mobiele telefoon, installeer de Viafix-app, stem en vergelijk je mening met die van anderen. Vanaf deze week verloot de BDU wekelijks een ballonvaart. In de app is bij 'promoties' te zien hoe je kans maakt op een ballonvaart.


'Een eigen vaccinatielocatie in Woudenberg is een goede zaak.'


Weidezang Woudenberg op zondagavond

WOUDENBERG Op de boerderij van de familie De Greef aan de Rumelaarseweg 19 in Maarsbergen is er op zondagavond 18 juli om 20.00 uur een Weidezangavond. Onder leiding van Muziekgroep Ziva, met twee zangers, een panfluitiste, een gitarist en een pianist, gaan de aanwezigen psalmen en liederen zingen. De liederen zoals ‘Samen in de naam van Jezus' en ‘De kracht van Uw liefde', zullen velen bekend in de oren klinken. Als je wilt zitten, neem dan een stoel mee.


Woudenbergse Zomerweken zijn terug

WOUDENBERG De Woudenbergse Zomerweken zijn dit jaar weer terug. Sportieve, creatieve en lachwekkende activiteiten vinden plaats op de woensdagen in de zomervakantie voor de Woudenbergse jeugd met de leeftijd van 4 tot en met 18 jaar. 

Door verschillende donaties zijn de Woudenbergse Zomerweken weer mogelijk gemaakt. ,,Het is ontzettend mooi om te zien dat Woudenbergers elkaar geluk, plezier en lichtpuntjes gunnen in de zomervakantie'', aldus de organisatie. 

Deelname aan de activiteiten is gratis. Kinderen en jongeren kunnen worden opgegeven door naar www.sportinwoudenberg.nl te gaan en naar de agenda onderaan de pagina. Activiteiten kunnen gevonden worden door op de datum te klikken.

Afbeelding
Afbeelding