Vacatures

28 juni 2021 om 14:35

Hieronder een aantal vacatures van organisaties die op zoek zijn naar vrijwilligers. In onze digitale vrijwilligersvacaturebank staat het overzicht van Woudenberg op www.dekleineschans.nl. U kunt ook contact opnemen met Nancy Hooijer, vrijwilligersconsulent, 06 50060879, voor een vrijblijvend gesprek.

Ontmoetingsplek Trefpunt zoekt enthousiaste vrijwilligers

Je bent geduldig, opgewekt, ondernemend en nieuwsgierig. Je vindt het leuk om met mensen om te gaan en gezellige dagdeel en sfeer neer te zetten. Gezamenlijk een kop koffie drinken, een spelletje doen of samen de krant lezen. Je kan samen met de deelnemers hun indeling van de dag bedenken. Het is een pre als je een EHBO diploma hebt. Meer informatie: Nancy Schimmel N.schimmel@dekleineschans.nl

Alzheimer Nederland zoekt vrijwilligers

Voor Woudenberg wordt gezocht naar een bestuurslid, een coördinator voor het Alzheimercafé, een gespreksleider en/ of gastvrouw/heer voor het Alzheimercafé. Neem contact op met Bertien Houwing, b.houwing@alzheimervrijwilligers.nl.

DemenTalent zoekt vrijwilligers

Vrijwilligers om mensen met de ziekte dementie te begeleiden bij DemenTalent! Bent u geïnteresseerd, heeft u goede sociale vaardigheden en heeft u tijd, neem dan contact op met de projectleider Wilma Joosten: 033-3030440 of w.joosten@moriahoeve.nl.

[Maatjes gezocht

Voor Maatjes Woudenberg zijn we nog op zoek naar vrijwilligers die iemand die ene steuntje in de rug kan gebruiken, wil helpen. Dat kan betekenen samen wandelen, samen een spelletje spelen, helpen bij het uitbreiden van iemands netwerk. Neem contact op via 06-50060879 of maatjeswoudenberg@dekleineschans.nl.