Afbeelding
Viafix

Doe mee aan de peiling en win een ballonvaart

28 juni 2021 om 15:17

De Woudenberger plaatst wekelijks een peiling. Deelname is eenvoudig, gratis en anoniem: Scan de QR-code met een mobiele telefoon, installeer de Viafix-app, stem en vergelijk je mening met die van anderen. Vanaf deze week verloot de BDU wekelijks een ballonvaart. In de app is bij 'promoties' te zien hoe je kans maakt op een ballonvaart.


'Frank de Boer moet stoppen als bondscoach van het Nederlands elftal.'


Winnaar EK-quiz

Arnoud Leenstra uit Woudenberg heeft de EK-quiz van De Woudenberger en de Scherpenzeelse Krant gewonnen. Dat betekent dat hij u een dinerbon van 50 euro in de wacht heeft gesleept van Restaurant de Sous-Chef in Woudenberg (Dorpsstraat21).


Belasting-administratie is volledig over

WOUDENBERG De overgang van de belastingadministratie van de gemeente Woudenberg naar de gemeente Veenendaal is volledig en binnen het beschikbare budget afgerond. ,,Hiermee voldoet de gemeente Woudenberg beter aan de eisen op het gebied van digitalisering en wet- en regelgeving. Met de overgang naar Veenendaal is de eerdere samenwerking tussen Woudenberg en Scherpenzeel volledig afgerond.''

Wethouder Anita Vlam van financiën: ,,Ik ben blij dat we samen met de gemeente Veenendaal gezorgd hebben voor een goede overgang van onze belastingadministratie en de samenwerking met Scherpenzeel is afgerond. Ook de Waarderingskamer speelde hierin een rol, zij houdt toezicht op de kwaliteit van de WOZ-taxaties. Met de overgang is achter de schermen een verbeterslag gemaakt in de kwaliteit van onze belastingadministratie. Voor inwoners en ondernemers geldt dat zij met hun vragen over belastingen terecht kunnen bij de gemeente Woudenberg.”

Afbeelding