Autohuis De Poort aan de Europaweg 2 heeft achter in haar showroom en op het buitenterrein een ruim aanbod in jonge occasions
Autohuis De Poort aan de Europaweg 2 heeft achter in haar showroom en op het buitenterrein een ruim aanbod in jonge occasions Autohuis De Poort

Autohuis De Poort Uw partner in mobiliteit

10 november 2020 om 10:17

Voor onderhoud, nieuwe en gebruikte auto's

WOUDENBERG Autohuis De Poort heeft een breed aanbod. Niet alleen is zij dealer van Citroën; tevens levert zij nieuwe auto's en heeft jonge occasions van andere merken. Ook verzorgt Autohuis De Poort zelf al het onderhoud en heeft bedrijfswagens in diesel tot volledig elektrisch.


Autohuis De Poort aan de Europaweg 2 is een bekend punt op de kruising met de Randweg (N224). ,,Veel mensen kennen ons bedrijf nog van toen wij Rovam heetten en tientallen jaren de Citroëndealer waren in deze regio. Zo'n drie jaar geleden hebben we een nieuwe weg ingeslagen. Nog steeds kunt u hier terecht voor alles van Citroën. Van een compacte C1 tot C5, een Berlingo voor de familie of als bedrijfswagen, naast de Jumpy of Jumper. Maar ook van een ander merk zoeken wij de auto die bij u past; van Opel tot Volvo'', vertelt Thomas Keurhorst. Autohuis De Poort heeft zustervestigingen met verschillende dealerships om voor u de beste auto te vinden.


ONDERHOUD ,,Daarnaast is achter in onze showroom en op het buitenterrein een ruim aanbod in jonge occasions te vinden. Hier hebben we allerlei merken en van een zuinige vierzitter tot ruime SUV. En tevens vervullen wij zoekopdrachten voor u naar een goede gebruikte auto.'' Autohuis De Poort heeft een ruime werkplaats waar zij al het onderhoud en keuringen zelf uitvoert. ,,Onze monteurs hebben ervaring met alle merken in benzine en dieselmotoren en werken met de modernste middelen om tevens hybride en elektrische auto's weer veilig de weg op te sturen. We verzorgen naast het onderhoud APK keuringen en hebben een gratis leenauto klaarstaan. En woon je dichtbij in Woudenberg; neem even een leenfiets, zodat je niet naar huis hoeft te lopen'', laat Robert Velker zien.

MAXUS Autohuis De Poort is de eerste dealer in Nederland voor de bedrijfswagens van Maxus. ,,Volledig elektrisch en geschikt voor in de stad en met een groot laadvermogen. Ontwikkeld in China, dat vooroploopt in elektrische auto's met de gloednieuwe Ternary Lithium Ionbatterij. Zo heeft de EV80 bijna twaalf kuub laadvermogen en is 100 procent elektrisch. Of kies voor de eDELIVER 3 bestelwagen die zo'n 340 kilometer in stadsverkeer kan rijden met 0 procent uitstoot'', besluit Thomas. Is uw auto toe aan onderhoud of wilt u deze vervangen voor een nieuwe of gebruikte, kom dan zeker even langs bij Autohuis De Poort aan de Europaweg 2. Voor meer informatie en alle occasions kijk op: www.autohuisdepoort.nl.