Set Up dames 1
Set Up dames 1 Wim van de Lagemaat

Set Up dames blijven meespelen in de derde divisie

Set Up dames blijven meespelen in de derde divisie

SCHERPENZEEL De dames van de Scherpenzeelse volleybalvereniging Set Up 1 blijven goed meedoen in de bovenste regionen van de 3e divisie. Vorige week werd gewonnen van Voorwaarts in Twello met 1-3. Zaterdag moesten de dames naar Wijchen om het daar op te nemen tegen koploper Trivos. Dit team staat met ruime voorsprong op plaats één.

Set Up leverde een mooie prestatie door twee punten mee te nemen naar Scherpenzeel. De eerste set werd ruim verloren met 15-12, maar daarna werden de rollen omgekeerd. Met 17-25 en 16-25 waren al twee mooie punten binnen. De vierde set leek voor Set Up ook binnen bereik, maar werd nipt verloren met 25-23. Een vijfde set was nodig die verloren ging met 15-7.

Al met al doet Set Up het als debutant in de 3e divisie onder leiding van Michiel Bakker zeer verdienstelijk. Een reden voor sponsor De Kromme hoek om de dames nieuwe shirts aan te bieden.

Volgende week is er geen wedstrijd, maar 9 maart spelen de dames weer in de Breehoek om 18 uur en wel tegen VVH uit Harderwijk. Deze club staat samen met Set Up op een gedeelde 3e/4e plaats met 3 punten achter de nummer twee, maar wel met een wedstrijd minder gespeeld.