Woudenbergse korfballers verliezen van Kesteren

18 februari 2019 om 10:08

WOUDENBERG De Woudenbergse korfballers vonden zaterdag in Kesteren hun vorm weer terug na de zware nederlaag die vorige week werd geleden. Er werd fel en snel gespeeld. De rust werd ingegaan met een gelijke stand 9-9 en de hoop begon te groeien dat deze wedstrijd wel eens gewonnen zou kunnen worden. Hoewel het daarna in de tweede helft steeds gelijk opging met de doelpunten, liep Kesteren helaas in de laatste 4 minuten definitief uit. Het ene afstandsschot na het andere was raak bij deze ploeg, waardoor de eindstand een geflatteerde stand liet zien van 21-15 in het voordeel van Kesteren.

Doelpuntenmakers aan de zijde van Woudenberg waren Martijn de Haan 5, Wouter Blokhuis 3, Jan Jaap de Bart 2. Daphne van Piggelen, Merle ten Ham, Gert Jan van Essen, Cassandra van Waveren en Noortje de Bart scoorden er ieder 1. Zaterdag 9 maart speelt Woudenberg thuis tegen Regio '72, een belangrijke wedstrijd om degradatie te voorkomen. De wedstrijd wordt om 17.40 uur in de Camp gespeelt.

Hennie van Lambalgen fier op kop bij DAWO

WOUDENBERG In de onderling competitie van DAWO is het dringen geblazen om de koppositie. Hennie van Lambalgen, ook al sneldamkampioen van DAWO, heeft de leiding, met verschillende achtervolgers in de nek. nr. 2 Erris van Egdom (89 jaar) volgt hem op 2 punten, evenals Jaap Veld. Ook Saan Bouw en Leo van Raaij zitten op het vinkentouw.De uitslagen van 5 febr.: E. van Egdom - H. van Lambalgen 1 - 1; L. van Raaij - J. Veld 1 - 1; A. van Ginkel - F. van Ee1 - 1; S. Wiegersma - G. Pul 1 - 1; D. v/ der Velden - M. van Dijk 2 - 0; W. Putman - C. van Setten 2 - 0;Uitslagen 12 febr,: A. van Ginkel - C. van Setten 0 - 2; W. Putman - L. van Raaij 0 - 2; G. Pul - D. van der Velden 0 - 2; S.J. Bouw - S. Wiegersma 2 - 0; F. van Ee - H. van Lambalgen 0 - 2; E. van Egdom - J. Veld 2 - 0;Stand top 5: 1. H. van Lambalgen 14 - 21; 2. E. van Egdom 14 - 19; 2. J. Veld 14 - 19; 4. S.J. Bouw 13 - 18; 5.L. van Raaij 14 - 16;