Techniek
Techniek Annemieke de Brons

Nieuwe voorstelling Markus van 't Scherm in De Camp

18 februari 2019 om 14:15

WOUDENBERG Toneelvereniging 't Scherm repeteert voor een nieuwe voorstelling genaamd Markus, de Waterman. In het weekend van 22 en 23 februari zijn de voorstellingen in de Camp.

Het stuk gaat over John en zijn vrouw Betty die hun slome neef Evert en diens vinnige eega Louise te logeren hebben. Hondenliefhebber Evert haalt dan een stommiteit uit. Doodsbang voor de reactie van zijn vrouw, schuift hij zijn probleem in de schoenen van John, waarbij hij niet aarzelt om gebruik te maken van chantage. Maar ja, hoe moet John nu het één en ander tegenover Betty verklaren?

En dan komen er ook nog een aantal andere mensen die denken de juiste oplossing gevonden te hebben. Er wordt een aardige strijd geleverd, omdat iedereen hetzelfde wil. Wie de winnaar wordt, blijft een vraag tot het einde.

Het stuk is geschreven door Dick van Maasland. Kaarten kosten 7 euro per stuk en zijn verkrijgbaar aan de zaal. Op vertoon van dit artikel krijgen bezoekers 1 euro korting (geldig voor maximaal twee personen).

Boekenmarkt Dorcaswinkel 9 maart

WOUDENBERG/SCHERPENZEEL In de Dorcaswinkel aan de Steeg 4 in Woudenberg wordt zaterdag 9 maart een boekenmarkt gehouden. De markt duurt van 9.30 tot 13.00 uur. Er is weer veel verzameld en alles ligt in bananendozen, per categorie.

Alle boeken, platen, dvd's en cd's gaan voor € 0,50 per stuk weg. Ook de boeken boven in de boekenhoek. Behalve voor boeken, kunnen bezoekers voor nog veel meer terecht. Kleding, huishoudelijke artikelen, speelgoed, spelletjes, decoratie, babyspullen, lampen, audio en pc en klein meubelen, kortom teveel om op te noemen.

De opbrengst van de Dorcaswinkel Scherpenzeel is voor hulpprojecten van Dorcas Aid International. Te denken valt aan projecten in Oost-Europa en Afrika. Dorcas winkel Scherpenzeel is open op woensdag van 14.00 - 17.00 en van 18.00 -21.00 uur en op zaterdag van 10.00 - 12.30 uur. De inbreng van goederen is tijdens de winkelopening of op afspraak, 06-13292939. website: www.dorcaswinkels.nl.

Dorcas wil blijvende verandering in het leven van de allerarmsten. Hulp als de nood aan de man is. Kansen in uitzichtloze situaties. Samen is voor Dorcas een sleutelwoord.

Afbeelding
Tijdens de repetitie
Tijdens de repetitie