leden Senioren Belangen genieten van diner en optreden Muzidima's
leden Senioren Belangen genieten van diner en optreden Muzidima's G.J.Grotentraast

Leden Senioren Belangen genieten van diner bij partycentrum Schimmel en optreden Muzidima’s

25 september 2021 om 19:31 Lokaal Deel je nieuws

Vereniging Senioren Belangen heeft na ruim anderhalf jaar gedwongen stilstand vanwege corona haar activiteiten hervat met een gratis 3-gangen-diner voor de leden bij Partycentrum Schimmel op 17 en 24 september. De Woudenbergse zanggroep Muzidima’s zorgde voor een gezellige muzikale omlijsting met hun repertoire van bekende meezingers.

Vereniging Senioren Belangen, opgericht in 2015, telt ruim 530 leden. De vereniging zet zich in voor lokale belangenbehartiging van senioren in de ruimste zin van het woord. Naast sociale en educatieve activiteiten worden er ook regelmatig themamiddagen, dagreizen- en meerdaagse reizen georganiseerd. Vanwege de corona-crisis moesten in maart 2020 alle activiteiten echter worden gecanceld, inclusief de geplande dagreis en een 5-daagse reis naar Duitsland.
Ter compensatie van het wegvallen van de activiteiten vatte het bestuur  het plan op om voor de leden een gratis diner te organiseren bij Partycentrum Schimmel. Als verrassing bood de bekende zanggroep Muzidima’s spontaan aan op beide dagen belangeloos een optreden te verzorgen. Dit aanbod werd door het bestuur dankbaar aanvaard. Op 17 en 24 september 2021 hebben ruim 90 leden genoten van een voortreffelijk 3-gangen keuze menu en een spetterend optreden van de Muzidima’s.
Alhoewel er in de zomer reeds enkele buitenactiviteiten hebben plaatsgevonden, wordt het diner gezien als een afsluiting van een gedwongen periode zonder activiteiten. Het bestuur, de reiscommissie en de activiteitencommissie hebben voor de resterende maanden van het jaar inmiddels weer een aantal activiteiten op poten gezet. Zo vertrekt er begin oktober een gezelschap van ruim 50 personen voor een 5-daagse reis naar Gaasterland. Medio oktober is er een filmvoorstelling over het leven van de bekende tenorzanger Pavarotti, in november een themamiddag over ouderenmishandeling en in december kunnen de leden weer aanschuiven voor het traditionele gezamenlijke winterkostbuffet.
Meer informatie over vereniging Senioren Belangen is te vinden op de website www.seniorenbelangen.net  . Voor informatie over het lidmaatschap belt u naar Jan Harskamp (033 286 3461) of stuurt u een email naar info@seniorenbelangen.net

Optreden Muzidima's voor de leden van Senioren Belangen.
leden Senioren Belangen genieten van diner en optreden Muzidima's
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie