Een bootcamp op het sportveld naast de school met Rene en Joanne Kalle
Een bootcamp op het sportveld naast de school met Rene en Joanne Kalle Friso van de Heuvel

Sportieve opening project Jeelo op de Olijfboom

21 september 2021 om 10:02 Onderwijs

WOUDENBERG Sinds 2019 wordt er op de Olijfboom projectmatig gewerkt met Jeelo. Leerlingen werken vakoverstijgend rondom een thema. Ieder jaar komen er vier thema’s aan bod. Dit schooljaar is de school begonnen met het thema ‘Zorgen voor jezelf en de ander’.
In het eerste deel van dit thema wordt er veel aandacht besteed aan gezond leven. Daar hoort natuurlijk gezonde voeding, sport en beweging bij. Om het project te openen werd er recent op het schoolplein (voor kleuters) en op het grasveld naast de school (voor groep 3-8) een leuke, gevarieerde bootcamp georganiseerd door Rene en Joanne Kalle van Be active & fit.

Twee dagen later was er vanwege de start van het project een tweede bijzondere activiteit op de Olijfboom. Ex-topschaatser Carl Verheijen (tweevoudig winnaar van olympisch brons, vijfvoudig wereldkampioen én chef de mission van Team NL tijdens de aanstaande winterspelen) vereerde de school met een persoonlijk bezoek. Hij gaf in de hal van de school aan groep 5-8 een interessante presentatie over zijn leven als topsporter. De kinderen mochten zelfs een echte olympische medaille vasthouden en vragen stellen. ,,Een mooie, geslaagde aftrap.’’

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie