Sportcenter Renswoude aan de Hooge Hoek 1A heeft voor iedereen een activiteit om lekker in beweging te komen en blijven
Sportcenter Renswoude aan de Hooge Hoek 1A heeft voor iedereen een activiteit om lekker in beweging te komen en blijven Sportcenter Renswoude
kom bij de club

Voor kracht en begeleiding: Sportcenter Renswoude

7 september 2021 om 14:24 Advertorial_1

RENSWOUDE ,,Je sport hier niet alleen! Wij kennen onze leden eigenlijk allemaal persoonlijk, zorgen voor begeleiding in de zaal en er zijn leuke groeps- lessen. Gezellig samen bewegen en een sociaal moment’’, vertelt Nikki van der Veen.

Sportcenter Renswoude heeft voor iedereen die in beweging wil komen en blijven een uitgebreid aanbod in activiteiten. ,,We hebben allround medewerkers die zowel in de zaal helpen bij de oefeningen op de fitnessapparaten en tevens enthousiast hun groepsles geven. Of sport met een Personal Trainer.’’ Deze kan je één op één begeleiding bieden of je doet dit samen met een sportmaatje. ,,We werken toe naar de persoonlijke doelen en motiveren sterk om deze te halen. Maar altijd op een wijze die bij jou past. Een stok achter de deur om in beweging te komen of juist even een rustige oefening om het sporten leuk te houden. Wij brengen je in beweging wanneer je af wil vallen. Verder begeleiden we in conditietraining; we gaan buiten samen een rondje hardlopen of pakken een stevige krachttraining! Dit kan ook buiten de openingstijden van de sportschool, bijvoorbeeld begin van de middag’’, legt Personal Trainer Sven uit.

KRACHTTRAINING ,,Wij zijn in onze fitnesszaal op de eerste verdieping denk ik de grootste in krachttraining en bieden wij voor elk niveau een groot assortiment aan apparatuur. Zo hebben we al meer apparaten staan dan gemiddeld in een sportschool zijn te vinden en we gaan ook zwaarder in de gewichten. Hiermee bieden we meer afwisseling in de oefeningen die je kan doen. Tevens verwerken we de apparaten in onze circuittrainingen, waarmee we mensen verschillende spiergroepen laten trainen. Je maakt dan op een leuke manier kennis met alles wat de fitnesszaal te bieden heeft en kunt hier later ook zelfstandig verder trainen. Iedereen krijgt bij ons een persoonlijk trainingsschema! We maken graag kennis met onze leden en leren mensen dan een beetje kennen. Zo kunnen we goed samen kijken waarvoor je komt sporten en kiezen oefeningen en apparaten waarmee je deze doelen voor jezelf kan halen.’’ Sportcenter Renswoude is hierbij ook een voordelige keuze. ,,Of je nu komt voor het fitnessen of de groepslessen; leden zijn vrij om aan alle activiteiten mee te doen. Na het sporten zie je ze samen even op de bank ploffen en bijkletsen over de afgelopen week. Het is ook echt even een sociaal moment; net een gezellig clubhuis’’, vult Nikki aan.

SPORTZAAL Jong en oud kan lekker bewegen bij Sportcenter Renswoude. ,,Er zijn activiteiten voor kinderen en senioren, zowel groepslessen zoals Vit & Fitaal en persoonlijke begeleiding in de fitnesszaal. Deze ventileren we constant en we vragen de apparaten na afloop schoon achter te laten. Verder geven we alternatieve oefeningen bij lichamelijke klachten en zo blijf je toch in beweging! Op de begane grond hebben we een grote sportzaal voor groepslessen. Hier bieden we een afwisselend aanbod van pump of H.I.I.T., kickboksen tot spinning. En je kan buiten de groepslessen altijd alleen of in een groepje een eigen virtuele les volgen. Kies bij de monitor in de hal uit het aanbod van zo’n driehonderd lessen van een kwartier, half uur of een uurtje. Op de wand in de zaal is te zien welke materialen je nodig hebt en je hoeft alleen de aanwijzingen van de virtuele instructeur te volgen. Een leuke afwisseling van de oefeningen in de fitnesszaal!’’

ZONNEBANK Sportcenter Renswoude heeft een korting voor haar leden voor het gebruik van de zonnebank. ,,Maar iedereen kan hier zijn zomerse vakantiekleurtje bijhouden; kom eens een keertje bijbruinen! En je kan altijd kiezen voor een tienrittenkaart om voordelig even dat momentje bijkomen bij ons te boeken. En wil je komen sporten; maak dan gebruik van onze actie. Bij een lidmaatschap kun je tot eind oktober gratis komen sporten en je krijgt een gratis persoonlijk trainingsschema! Zo blijf je lekker in beweging, fit en kun je werken aan je persoonlijke doelen’’, besluit Nikki van der Veen. Kom eens binnen kijken aan de Hooge Hoek 1A in Renswoude of bezoek de website: www.sportcenterrenswoude.nl.

Gratis trainingsschema bij Sportcenter Renswoude

Sporten en tevens ontspannen na een work-out
Iedereen kan bij Sportcenter Renswoude de zonnebank boeken om bij te bruinen
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie