PREMIUM ARTIKEL
Lokale journalistiek uit Woudenberg

Creatief met left-overs

Mensen
Foto: Rebecca van Hoeflaken-Sangers
5 jan 2021, 09:24
Janneke Hek: ,,Wie na de feestdagen zuchtend aanhikt tegen overgebleven kerstbrood, oliebollen en gourmetgroenten, kan aan de slag.''
Janneke Hek: ,,Wie na de feestdagen zuchtend aanhikt tegen overgebleven kerstbrood, oliebollen en gourmetgroenten, kan aan de slag.''
WOUDENBERG

Aan het begin van het nieuwe jaar barst iedereen van de goede voornemens. Al is het nu na een zwaar corona-jaar soms even zoeken naar motivatie om gezond te eten en te bewegen. Maar er is wel meer tijd voor heerlijk in de keuken staan, een eind lopen met de hond en/of de kinderen.

Terugblikkend op de feestdagen was er vooral aandacht voor het in zeer kleine kring genieten van een kerstdiner of -brunch.

Ondanks de beperkingen hoor ik om me heen dat de knusheid van deze dagen overheerst boven het gevoel dat er wat van ons afgepakt is. En lekker eten maakt een hoop goed, wat mij betreft. En nu is het januari en ..

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie