PREMIUM ARTIKEL
Lokale journalistiek uit Woudenberg

Ondernemers zijn praten beu en willen actie: ‘Ga aan de slag met het dorpshart’

Winkels
Foto: Janneke Hek
21 jul 2021, 11:38
Bureau Broekhuis, Rijs & De Gier heeft gekeken naar trends en ontwikkelingen en naar de uitstraling van het huidige centrum.
Bureau Broekhuis, Rijs & De Gier heeft gekeken naar trends en ontwikkelingen en naar de uitstraling van het huidige centrum.
WOUDENBERG

Als het aan de Woudenbergse ondernemers ligt, houdt de gemeente nu eens op met praten en wordt er eindelijk aan de slag gegaan met de plannen voor een vitaal winkelgebied. Die duidelijke boodschap kreeg wethouder Anita Vlam vorige week aan het eind van een bijeenkomst waarbij de Visie op de Retail centraal stond. ,,Dit is de zoveelste keer dat wij bij elkaar zitten om onze ideeën te geven over het aantrekkelijker maken van het centrum. Die zijn bij de gemeente al lang en breed bekend, want er ligt al twee jaar een plan op het gemeentehuis. Als we zo doorgaan zijn we nog tien jaar bezig zonder dat er wat gebeurt.’’

Wethouder Vlam voelde zich duidelijk overvallen door de harde kritiek vanuit de ondernemers, die het gemeentebestuur een gebrek aan slagvaardigheid verweten. Zij betoogde dat het bij elkaar brengen van de verschillende plannen en ideeën, die er reeds zijn om het centrum een nieuwe impuls te geven en deze te vertalen in één haalbaar plan, een zor..

Deel dit artikel via:
advertentie