Elke dag bijzondere verhalen bij De Woudenberger exclusief voor abonnees!     ABONNEER   meer informatie

Mis niks, lees alles over De Woudenberger


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Woudenberg en omliggende plaatsen met De Woudenberger. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van De Woudenberger leest u die allemaal. Schrijf u in, dan leest u ook alles over Woudenberg.


Wat is De Woudenberger Exclusief?

De Woudenberger Exclusief brengt verhalen die u nergens anders vindt. Onze journalisten onderzoeken, schrijven, duiden, fotograferen en filmen. Het resultaat treft u elke dag online: interviews, reportages en achtergrondverhalen die u bijpraten over wat er speelt in uw woonplaats. En die helpen een mening te vormen over belangrijke onderwerpen in uw buurt, gemeente en regio.


Waar lees ik dat allemaal?
U vindt alle exclusieve artikelen op onze website. Bekijk ze op uw telefoon, tablet, laptop of computer. Zo mist u niks en leest u alles.


Waarom is het niet gratis?
In tegenstelling tot wat sommige mensen denken, is nieuws niet gratis. Aan de onderscheidende, journalistieke verhalen van De Woudenberger Exclusief hangt een prijskaartje. Dankzij de bijdragen van abonnees kunnen onze journalisten hun werk blijven doen.


Is er wel genoeg om over te schrijven in de regio Woudenberg?
Woudenberg is een actieve gemeente waar enorm veel gebeurt. Het is onze passie om verslag te doen, uitleg te geven over wat er speelt en boeiende verhalen te publiceren.

En de krant?
De Woudenberger blijft wekelijks verschijnen, een goede abonneekrant met daarin een selectie van het belangrijkste nieuws, sport, agenda, vacatures en gemeentenieuws.

Oké, hoe meldt u zich aan?
Heel simpel: via deze link.


AfbeeldingU heeft een vraag over abonneren De Woudenberger Exclusief. Waar kunt u die stellen? 

Mail naar:  service@bdu.nl