Marc en Roel van Vlastuin.
Marc en Roel van Vlastuin. Vlastrans
Ondernemer in beeld

Tweede vestiging voor Vlastrans

8 maart 2023 om 09:41 Zakelijk

SCHERPENZEEL Vlastrans heeft vanaf begin dit jaar haar bedrijf flink uitgebreid. Naast de overname van een andere transportbedrijf en een verdubbeling van het aantal wagens, zijn er nu ook drie generaties aan het werk.

,,Mijn vader Roel begon in 1995 met mijn opa Gert het bedrijf Van Vlastuin en Van den Berg in Overberg. Een paar jaar later kreeg het transportbedrijf de naam Vlastrans, dat bij veel mensen in de omgeving wel bekend is. Wij zijn gespecialiseerd in transport van levend vee en met name varkens. Zelf ben ik na school eerst bij een ander transportbedrijf gaan werken. Ik vond het goed ook bij een ander het vak te leren en elders ervaring op te doen. Vanaf dit jaar ben ik begonnen als partner in het familiebedrijf. En voornamelijk op het kantoor te vinden voor het plannen van de vrachten en routes, samen met een collega’’, vertelt Marc van Vlastuin.

Vlastrans verzorgt gespecialiseerd transport van varkens, zeugen en biggen naar slachterijen en exportverzamelplaatsen binnen Nederland, België en Duitsland. Maar af en toe ook ander vee, met name schapen, koeien, kalveren en geiten. Zij let altijd op hygiëne en dierenwelzijn onder optimale condities en is voorzien van het certificaat QS. ,,Mijn vader werkt voornamelijk vanuit Scherpenzeel en ik ben nu meestal te vinden in Harfsen. Hier kreeg hij het aanbod een ander transportbedrijf over te nemen. Hiermee is Vlastrans verdubbeld in grootte van 11 naar nu 21 wagens. Alle chauffeurs zijn ook gebleven en we werken continue aan het verder verbeteren van de kwaliteit in onze diensten.’’

Tevens bezit Vlastrans een jong wagenpark dat voldoet aan de nieuwste regelgeving. Met onder andere een automatische ontsmettingsinstallatie dat door tot 70 graden verhitting bacteriën en ziektekiemen dood. Een oplegger speciaal voor bezoek aan SPF bedrijven; Specific Pathogen Free, ofwel vrij van specifieke ziektekiemen. ,,Zo heel af en toe zit ik zelf nog wel eens in de cabine. Maar ook mijn opa, die nog steeds betrokken is bij het bedrijf en af en toe helpt. Ik vind het mooi dat ik nu de derde generatie ben in het bedrijf’’, besluit Marc van Vlastuin. Voor meer informatie over het bedrijf en haar gespecialiseerde transport van levend vee, kijk op www.vlastrans.nl.

Deze advertorial wordt u aangeboden door De Woudenberger. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van De Woudenberger.nl? Neem dan contact op met Mieke Westerink (06-23286529, m.westerink@bdu.nl) of Monique Jansen (06-83624805, m.jansen@bdu.nl).

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie