Afbeelding
Steigerhouten hoogslaper met glijbaan

Geef de kinderkamer een nieuwe look met een steigerhouten kinderbed

4 maart 2021 om 13:51 Partnercontent

Als je zoon of dochter groter wordt, groeit ook de behoefte aan ruimte op de kinderkamer. Want naarmate de jaren verstrijken, verzamelt je kind steeds meer kleding, speelgoed en andere spullen. Ook het kinderbed wordt na verloop van tijd te klein. De perfecte oplossing voor op de kamer van alle opgroeiende kinderen schuilt in een hoogslaper. De extra ruimte onder dit hoge bed biedt legio extra mogelijkheden. Bijvoorbeeld voor het plaatsen van een bureautje, een (laden)kast en een extra matras voor logeetjes. Maar je kunt natuurlijk ook een leuke speelplek onder een kinderbed hoogslaper creëren. Met dit model bed geniet je dus eindeloze mogelijkheden. Graag inspireren we je met diverse mooie uitvoeringen gemaakt van veelzijdig steigerhout. Hiermee is naar bed gaan voor jouw dochter of zoon voortaan een feest!

 Combinatie van slapen en spelen

Een specialist die op het gebied van steigerhouten kinderbedden al ruim twaalf jaar een naam heeft hoog te houden, is VanLonden.com. De bedden die zij ontwerpen en vervaardigen met de robuuste en sterke houtsoort zijn veilig en solide. Omdat steigerhout gemakkelijk te bewerken is, kunnen de sympathieke ambachtslieden er alle kanten mee op. In de webshop van VanLonden.com vind je een zeer complete en gevarieerde collectie kinderbedden in allerlei soorten en maten, waarin hoogslapers de hoofdrol spelen. Je kind kan er bijvoorbeeld kiezen voor een ludiek huisjesbed. Via het veilige trappetje kunnen kinderen er heerlijk in- en uitklimmen en klauteren. Aan de onderzijde is dit soort bedden voorzien van een extra slaapplekje voor vriendjes en vriendinnetjes. Een huisjesbed is een prachtige optie om slapen en spelen met elkaar te combineren.

Maatwerk kinderbedden

Droomt je kind al jaren van een bepaald type hoogslaper of een ander model kinderbed? Als jij hier een tekening of een ontwerp van hebt, laten de vakmensen van VanLonden.com die prachtig tot leven komen. Als je de kinderkamer de ultieme finishing touch wilt geven, kun je er ook terecht voor andere steigerhouten meubelen. Met een (kleding)kast, nachtkastje, speelgoedkist of poppenhuis, maak je de ruimte helemaal af. Hetzelfde geldt voor fotolijstjes, wereldkaarten en boekenplankjes van steigerhout die prachtig matchen met het kinderbed. Als je ook andere ruimtes in je huis wilt restylen, zijn er voor de eetkamer, de woonkamer, de keuken en de tuin ook de mooiste steigerhouten meubels verkrijgbaar.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie