Afbeelding
Bloemenzaad bestellen

Online zaad bestellen voor het vroege voorjaar

2 juli 2020 om 15:28 Partnercontent

De lente is in aantocht en daarom wordt het weer aantrekkelijk om in de tuin aan de slag te gaan. Als u in het bezit bent van een kas, kunt u in het vroege voorjaar al starten met het zaaien van uw favoriete gewassen. De temperaturen zijn in maart vaak nog laag maar een kas biedt warmte en beschutting. In de webshop Allezadenkopen.nl vindt u een gevarieerd assortiment van ruim tweehonderd soorten zaden om uw eigen groenten en kruiden te kweken. Ook kunt u hier online zaad bestellen. U hebt de keuze uit liefst 300 soorten bloemenzaad. Als u uw tuinhandschoenen deze maand tevoorschijn haalt, geniet u dit jaar van een vroege oogst.

Gezonde groenten
De moestuin wordt steeds populairder en dat is niet zonder reden. Het kweken van diverse gewassen in de frisse buitenlucht in eigen tuin of tuinkas is een leuke bezigheid en zaaien en spitten brengt ook een goede vorm van lichaamsbeweging met zich mee. Bovenal zijn eigen gekweekte groenten smaakvoller en gezonder dan die uit de winkel. Ze zijn immers onbespoten. Er is een grote variatie aan groentezaden die geschikt is om in maart in een kas te poten. Het is een goede periode voor onder andere koolrabi, artisjokken en diverse sla- en koolsoorten. Eet u graag gezonde en lekkere groenten zoals andijvie, broccoli en spruitjes? Door deze de komende weken in uw kas te zaaien, kunt u die binnenkort voorschotelen.

Verse kruiden
Wilt u gerechten uit eigen keuken extra smaak geven? Bij Allezadenkopen.nl kunt u online zaad bestellen voor een grote keur aan kruidensoorten. Onder glas kunt u ook deze zaden prima zaaien in het prille voorjaar. Kruidenzaden kunt u zowel in potten als in de volle grond stoppen en ze nemen maar weinig ruimte in. Kruiden gedijen prima op de meeste standplaatsen en vragen slechts weinig onderhoud. Wilt u in uw keuken ook koken met smaakmakers uit eigen tuin? Dan mogen basilicum, peper en bieslook zeker niet ontbreken. Ook soorten als kamille, kervel en koriander zijn klassiekers in de keuken. Verser dan uit uw eigen tuin kunt u ze niet krijgen.

Fleurige bloemen
Fleurt u uw huiskamer graag op met een mooi boeket bloemen? Ook die plukt u uit eigen tuin als u in maart in de tuinkas begint met zaaien. De keuze in bloemenzaad is enorm groot. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor eenjarige of tweejarige bloemen. Ook meerjarige soorten behoren tot de mogelijkheden. Het is ook erg leuk om hiermee een combinatie te maken. Houdt u van fleurige bloemen? Denk dan aan Lavatera, Petunia en Leeuwenbek. Maar ook de zaden voor frivole soorten als Goudsbloem, Kattensnor en Aster kweekt u dit voorjaar eenvoudig in uw kas. U bent bij Allezadenkopen.nl ook aan het juiste adres voor biologische (bloemen)zaden. U betaalt geen verzendkosten als u voor twintig euro of meer bestelt. Doet u dit vóór 12.00 uur, dan kunnen uw zaden al de volgende werkdag de grond in.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie