Afbeelding
Biljartballen

Biljartballen, keus en accessoires vindt u bij De Biljartshop

2 juli 2020 om 15:27 Partnercontent

Wereldwijd is biljart een geliefd spel. In 1998 werd biljart erkend als Olympische sport. Niet verwonderlijk want biljarten stimuleert zowel de fysieke als de mentale gezondheid. In Nederland wordt vooral veel carambolebiljart gespeeld. Bij carambole bestaan er uiteenlopende spelvormen, bijvoorbeeld: driebanden, honderden, bandstoten, libre biljart en tien-over-rood. U vindt alles voor een geslaagd biljartspel bij De Biljartshop. Beginnende en professionele spelers zijn hier aan het juiste adres voor onder andere: biljartballen, biljartkeus en keu-accessoires.

Meest populaire biljartmerken
De Biljartshop levert een zeer breed assortiment aan aantrekkelijk geprijsde artikelen van vooraanstaande biljartmerken. Vanzelfsprekend vindt u in de webwinkel de beste biljartballen van uiteenlopende merken. Die zijn er in diverse maten. Bij biljart wordt in de regel gebruik gemaakt van drie ballen maar bij sommige spelvormen wordt met vier ballen gespeeld. U kunt bij De Biljartshop zowel sets als losse ballen bestellen. Ze zijn leverbaar in diverse kleuren en met verschillende doorsnedes. Aramith een bekende fabrikant van biljartballen. De technologie wordt keer op keer vernieuwd waardoor de kwaliteit van de ballen steeds beter wordt. De biljartballen van Aramith zijn gemaakt van fenolhars. Dankzij dit materiaal zijn de ballen veel beter bestand tegen stoten, krassen en schokken dan bijvoorbeeld polyesterballen.

Raymond Ceulemans
Ook een goede biljartkeu is een onmisbaar element. Bij De Biljartshop vindt u gegarandeerd de biljartkeu die voldoet aan uw persoonlijke wensen of u nu expert, professional of beginner bent. Een keu meet maximaal 150 cm. Ook het gewicht is een belangrijke factor. U bestelt uw ideale keu gemakkelijk online. Er is een complete keu voor iedere spelvorm. De Biljartshop is leverancier van verschillende populaire merken waaronder Raymond Ceulemans. Dat merk dankt zijn naam aan de biljartlegende uit België. Elke Raymond Ceulemans-biljartkeu is voorzien van de handtekening van de kampioen.

Keu personaliseren
Iedere speler heeft zo zijn eigen voorkeuren als het gaat om de biljartkeu. Met behulp van diverse keu- accessoires kunt u uw keu nog persoonlijker maken. Ook op dit gebied heeft De Biljartshop alles in huis variërend van keudoppen, pomeransen en handschoenen tot krijt en toebehoren. Er zijn ook speciale kokers, tassen en koffers van vooraanstaande merken als Artemis en Longoni om uw keu veilig in op te bergen. Alle artikelen komen direct van de leverancier en worden snel geleverd. Orders die u vóór 14.00 uur plaatst, worden op dezelfde dag aan u verzonden.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie