Afbeelding
Wespen

Het verwijderen van een wespennest

2 juli 2020 om 15:19 Partnercontent

Heeft u hulp nodig bij het bestrijden van ongedierte, zoals wespen, zilvervisjes, bed wantsen, schimmels, ratten of vlooien? Het is raadzaam om hier een professional voor in te schakelen. Vaak heeft u hier zelf niet altijd de juiste middelen voor of de juiste kleding. Professionals hebben dit wel. Bovendien is het belangrijk om ongedierte op de juiste manier te bestrijden, het kan namelijk ook wel eens misgaan, zoals weleens het geval is met wespen. Als ze boos zijn kunnen ze flink steken en dat kan pijn doen. Wespen bestrijden vergt daarom een speciale aanpak. In dit blog leest u er alles over.
 

Schakel een lokale partij in
Als er ergens een wespennest in of nabij uw huis zit is het verstandig om een lokale partij voor ongedierte bestrijding in te schakelen die deze voor u kan verwijderen. Mocht u toch zelf te werk willen gaan, dan is het belangrijk om te weten hoe u dit het beste kunt aanpakken. Zo dient u nooit een wespennest te verwijderen zonder deze eerst te bestrijden. Wespen kunnen u aanvallen zodra ze zich bedreigd voelen. Nog een reden om het over te laten aan een specialist. Om wespen te bestrijden dragen zij een speciaal pak, zodat ze niet gestoken kunnen worden. Ons advies luidt dus: ga niet zomaar zelf aan de slag met het nest.

Belangrijk om te weten
Om wespen te bestrijden heeft u de juiste middelen nodig. Het is belangrijk om te beginnen met een speciale spray om ze te bestrijden. Nogmaals, pas hier mee op, want wespen kunnen beginnen te steken zodra ze zich aangevallen voelen. Maak het nest ook nooit dicht. De wespen zullen een uitweg vinden en ook dan kunnen ze boos worden en beginnen met steken. Zijn er kinderen in de buurt van het nest? Laat kinderen dan schone kleren aantrekken als ze bijvoorbeeld knoeien met limonade. Wespen komen af op zoetigheid. Vliegt er een wesp in de buurt? Raak niet in paniek, de kans op steken is dan vele malen groter.
 

Vragen of meer weten?
Wilt u meer informatie over wespen bestrijden of het verwijderen van een wespennest? Neem dan contact op met Ongediertebestrijden.com, zodat zij u meer kunnen vertellen over alle mogelijkheden. U kunt ook online een afspraak maken via de website.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie