Afbeelding

De Kruijff Accountants heeft de beste koffiecorner van Kromme Rijnstreek

Overig Deel je nieuws

Woudenberg, 22 juni 2022 – De werknemers van De Kruijff Accountants kunnen zeggen dat zij koffie drinken in de beste koffiecorner van de hele regio Kromme Rijnstreek. De Kruijff Accountants won namelijk de verkiezing voor Koffiecorner van het Jaar in deze regio. Dit jaar stond de door Fortune Coffee georganiseerde verkiezing in teken van de sociale ontmoetingsplek. De Kruijff Accountants heeft dus de fijnste plek van Kromme Rijnstreek om elkaar op het werk onder het genot van een kop koffie te ontmoeten.

Een goede plek om even met elkaar te verbinden op het werk is tegenwoordig een vereiste voor personeel. Uit onderzoek van TNO uit 2021 blijkt dat we graag deels naar kantoor komen om elkaar te ontmoeten, samen te werken en met elkaar en de organisatie te verbinden. Elkaar even tegenkomen bij het koffieapparaat volstaat dan niet meer. Een plek die bedoeld is om even echt met elkaar te verbinden onder het genot van een kop koffie is daarom geen overbodige luxe. Fortune Coffee ging in de verkiezing voor Koffiecorner van het Jaar 2022 op zoek naar de beste sociale ontmoetingsplek op het werk. De verkiezing is ook meteen inspiratie en stimulans voor bedrijven om fijne ontmoetingsplekken met écht lekkere koffie te creëren.

Koffiecorner van het Jaar van Kromme Rijnstreek

De beste koffiecorner van de regio Kromme Rijnstreek is die van De Kruijff Accountants. Om dat te vieren kwam op 15 juni de koffietrailer van Fortune Coffee langs bij het accountants- en advieskantoor in Woudenberg. Tijdens de beoordeling van de inzendingen keek Fortune Coffee vooral naar de sociale functie van de koffiecorner. De koffiehoek van De Kruijff Accountants is volgens Fortune Coffee een prachtig voorbeeld van een sociale ontmoetingsplek. Daarom zij zijn verkozen tot de beste koffiecorner van de regio Kromme Rijnstreek. Els Stalman, managementassistent van De Kruijff Accountants over hun koffiecorner: “We zijn blij dat ons hele team weer compleet aanwezig is op kantoor. We genieten van ons koffiemomentje met koffie van Fortune Coffee op ons nieuwe plekje dat speciaal voor zulke momenten gemaakt is.”

Winnaars ontvingen verzorgd ontmoetingsmoment

De Kruijff Accountants is een van de regiowinnaars die Fortune Coffee heeft aangewezen als Koffiecorner van het Jaar. Eén koffiecorner stak er in het bijzonder bovenuit en werd door Fortune benoemd tot landelijke winnaar van de verkiezing Koffiecorner van het Jaar 2022. Deze wordt op 27 juni bekendgemaakt. In lijn met Fortune Coffee’s ambitie om met deze verkiezing bedrijven te stimuleren om een fijne ontmoetingsplekken en -momenten te creëren, verzorgt Fortune Coffee zo’n moment voor het personeel van de winnende bedrijven. Regiowinnaars ontvangen van Fortune Coffee dus een gezellig moment met koffietrailer en de landelijke winnaar ontvangt daarnaast een volledig verzorgde lunch.

advertentie