Afbeelding
John Haket

Drukbezochte Open avond bij Fidelio

Overig Deel je nieuws

Maandag 9 mei opende Fidelio haar deuren voor iedereen die kennis wilde maken met het spelen op een instrument. De avond werd drukbezocht.

Jong en oud heeft kunnen ervaren dat het niet makkelijk is om geluid uit een instrument te krijgen, maar na even blijven proberen lukte het de meesten wel. Gelukkig waren er veel leden van Fidelio aanwezig die vertelden hoe je in een instrument moet blazen, hoe hij vast gehouden moet worden enz.

Voor sommigen is het niet makkelijk om te kiezen welk instrument nu het leukste is, het mooiste klinkt, of het makkelijkst blaast. Gelukkig krijg je bij Fidelio twee gratis proeflessen zodat je een instrument beter kan leren kennen.

Bij de blokfluit stand was het ook heel erg druk en een aantal kinderen hebben zich meteen ingeschreven voor het nieuwe seizoen.

Mocht u/jij niet in de gelegenheid zijn geweest om op de open avond van Fidelio te komen dan kunt u/jij contact op nemen met Silvia van Setten (lc@ fideliowoudenberg.nl). Zij kan u/jou alles vertellen over Fidelio en twee gratis proeflessen regelen op het instrument naar keuze.

advertentie