Stichting vrienden van Sinterklaas Woudenberg zoekt nieuwe bestuursleden

22 mei 2023 om 21:31 Lokaal Deel je nieuws

Wij als Stichting ‘Vrienden van Sinterklaas Woudenberg’ zijn op zoek naar nieuwe bestuursleden. Wij zorgen er als stichting elk jaar weer voor dat de kinderen in Woudenberg met veel plezier kunnen genieten van de Sinterklaas activiteiten die door de stichting georganiseerd worden, in het dorp. 

Bij de stichting zijn we nog opzoek naar een voorzitter en secretaris. 

De secretaris heeft namelijk aangegeven dat ze graag in de loop van dit jaar het stokje overdraagt. 

Een bestuursfunctie vraagt 4 tot 6 vergaderingen per jaar. Je bent samen met de overige bestuursleden verantwoordelijk voor de organisatie van de stichting. 

Als bestuurslid ben je niet verantwoordelijk voor het organiseren van de verschillende activiteiten, hiervoor is een commissie verbonden aan de stichting. Je zult als bestuurslid overkoepelend zijn en de taken die binnen stichting spelen op je te nemen. De commissie legt bij het bestuur verantwoording af met betrekking tot de verschillende activiteiten. 

Dus lijkt het jou leuk om onderdeel van het bestuur te zijn en zodoende Sinterklaas te kunnen helpen in Woudenberg? Dan zoeken wij jou!

Indien je interesse hebt of aanvullende vragen dan kun je altijd vrijblijvend contact opnemen via; secretaris@vriendenvansinterklaaswoudenberg.nl

of via de website; www.vriendenvansinterklaaswoudenberg.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie