Activiteitenaanbod Samen Precies Goed
Activiteitenaanbod Samen Precies Goed Samen Precies Goed

Een fijne en leuke manier om je dag te vullen - Samen Precies Goed

28 maart 2023 om 13:22 Lokaal Deel je nieuws

Wie zijn we, wat doen we en voor wie ? 

Wij zijn “Samen Precies Goed”, een nieuwe dagbestedingslocatie in Leusden waar we het nét allemaal even iets anders doen. Er kan ontzettend veel bij ons ! Zie daarvoor onze website, https://www.samenpreciesgoed.nl Heb je een WMO indicatie dagbesteding, een PGB of ontvang je andere zorg, dan kun je bij ons aan de slag.

Samen Precies Goed heeft als missie dagbesteding aan te bieden door middel van uitdagende en stimulerende activiteiten waardoor cliënten ‘s morgens graag hun bed uitkomen en aan het eind van de dag met een goed gevoel naar huis gaan. We voorzien daarmee in de behoefte van cliënten om een zinvolle en uitdagende dagbesteding te kunnen bezoeken met als doel dat cliënten groeien in diverse opzichten en wellicht kunnen participeren in het reguliere arbeidsproces. 

We stappen maar al te graag af van de traditionele dagbesteding activiteiten. We bieden een afwisselend programma wat zorg draagt voor veel positieve ervaringen voor de client. Leren door te doen, de ruimte te ervaren dat je fouten mag maken omdat je hiervan leert want samen pakken we de draad gewoon weer op. Vanaf het moment van binnenkomst werken we aan inclusie, gewoon meedoen en erbij horen, iedereen heeft recht op  eigen regie.

Daarnaast hebben we een webshop, er wordt namelijk van alles gemaakt op onze locatie en dat verkopen we online. Van de opbrengsten komt een groot gedeelte weer terug bij cliënten of investeren we in machines en apparatuur. Benieuwd naar wat we maken, kijk daarvoor even op https://www.samenpreciesgoed.shop

Maatwerk

Samen Precies Goed hecht veel waarde aan de wensen en ideeën van de cliënt maar ook aan die van ouder(s), curator, voogd en persoonlijk begeleider. Samen bekijken we of de persoonlijke voorkeuren passen binnen onze mogelijkheden om ze daarna om te zetten in een werkplan met persoonlijke doelen welke regelmatig geëvalueerd zullen worden met alle betrokkenen.

Traject coaching

De rode draad in onze begeleiding zijn de methodes competentiegericht werken en de methode Triple C, deze kunnen prima door elkaar heen lopen gedurende de dag. We zien de kwaliteiten, stellen samen doelen en evalueren de resultaten. Ons uitgangspunt is altijd de menselijke behoefte en niet het (probleem)gedrag.

Maatschappelijk verantwoord

Samen Precies Goed zal altijd proberen zich in te zetten voor de maatschappij. Waar het kan helpen we mensen en zoeken we goede doelen om aan mee te werken of te sponsoren. Hoe één en ander er exact uit gaat zien is terug te lezen in ons blog of op onze socials.

Ben jij nu al enthousiast of gewoon nieuwsgierig geworden of onze dagbesteding past bij jou ? Kijk  dan voor meer informatie even op de website of maak een afspraak om eens langs te komen om te kijken. Je bent van harte welkom, we beantwoorden al je vragen en laten je graag alles zien !

Voor meer informatie: info@samenpreciesgoed.nl of bel/app naar 0641223262

Samen Precies Goed - Dagbesteding
Entree Samen Precies Goed
Dagbesteding Leusden - Klepelhoek 5
Webshop Samen Precies Goed
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie