Afbeelding
Bibliotheek Z-O-U-T

Lezing in bibliotheek Renswoude: (Voor)lezen is belangrijk!

28 maart 2023 om 11:46 Lokaal Deel je nieuws

Op woensdag 12 april staat in Renswoude een inspirerende lezing op het programma in het kader van de Zoute Inval. Hoe kun je kinderen motiveren om te (blijven) lezen? Van welk jeugdboek kreeg jij vroeger geen genoeg? Welke boeken zijn geschikt voor welke leeftijd? Liesbeth Versteeg, leesconsulent, brengt al voorlezend en vertellend kinderboeken onder de aandacht. Er is volop ruimte om vragen te stellen.

Aanmelden

De lezing is gratis bij te wonen en vindt plaats op woensdag 12 april van 19.45 tot 22.00 uur in de Bibliotheek Z-O-U-T in Renswoude. Vooraf aanmelden is gewenst en kan per e-mail (renswoude@bibliotheekzout.nl), telefonisch (0318 575151) of aan de balie in de bibliotheek.

Zoute Inval

De Bibliotheek Z-O-U-T organiseert regelmatig bijzondere activiteiten, lezingen en workshops onder de naam de Zoute Inval. Deze activiteiten zijn gratis of tegen een kleine vergoeding bij te wonen en ook toegankelijk voor niet-leden. Vooraf aanmelden is gewenst en kan telefonisch, per mail of aan de balie van de betreffende bibliotheekvestiging. Het complete programma met de activiteiten van de Zoute Inval is te vinden in de vestigingen en op de website van de Bibliotheek Z-O-U-T: www.bibliotheekzout.nl/zouteinval.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie