zie foto
zie foto Rob Kröber

Online Energiecafé a.s. donderdag 20 januari 19.30

Lokaal Deel je nieuws

Online energiecafé 20 januari 19.30

A.s. donderdag 20 januari om 19.30 start het eerste energiecafé van dit jaar. Gezien de coronamaatregelen is dit nu alleen nog maar online te bezoeken. Stichting Duurzaam Woudenberg hoopt dat in de loop van dit jaar het mogelijk wordt om het energiecafé weer in het cultuurhuis te organiseren waarbij we proberen dat het dan tevens online te volgen zal zijn.

Deze keer zal Coöperatie Zon op Woudenberg u nader informeren over de stand van zaken rondom het project ZON OP EIGEN DAK waarvoor zich inmiddels tientallen mensen hebben opgegeven, ook verheugt Zon op Woudenberg zich dat het ledental inmiddels de 100 nadert.

Gezien de stijgende energieprijzen zal naast de update over het ZON OP EIGEN DAK informatie gegeven worden hoe je het beste je energieverbruik in de hand kunt houden. Zowel de energiecoaches van Stichting Duurzaam Woudenberg als de mensen van Zon op Woudenberg beschikken over de expertise hier iets zinnigs over te kunnen melden en op vragen hierover antwoord te geven.

Heeft u interesse om aan dit online energiecafé mee te doen, opgeven kan via een mail naar:

info@energie-in-woudenberg.nl. U ontvangt dan een link. Als u ongeveer 15 minuten voordat het energiecafé begint op die link klikt wordt u binnengelaten in het energiecafé.

Het energiecafé is één van de activiteiten die Stichting Duurzaam Woudenberg organiseert, maar de Stichting is op vele duurzaamheidsterreinen actief. Mocht u belangstelling hebben om samen met

zie foto
zie foto
advertentie
advertentie