Kunstwerk van de Woudenbergse Angela van Iersel
Kunstwerk van de Woudenbergse Angela van Iersel Angela van Iersel/AtelierRoute

AtelierRoute Leusden Woudenberg 2022

Lokaal Deel je nieuws

De AtelierRoute Leusden en Woudenberg wordt jaarlijks georganiseerd door de Stichting Kunst Promotie Leusden Woudenberg. De 21e editie vindt plaats op 23 en 24 april 2022 met de openingsexpositie op vrijdag 22 april in het Cultuurhuis in Woudenberg. 

Thema voor de Route 2022 is “Diversiteit”, een breed thema. Het kan gaan over een diversiteit aan kleuren of vormen. Maar ook over bijvoorbeeld de grote diversiteit in de natuur of in de verscheidenheid in de hedendaagse samenleving zoals sociale, culturele, religieuze, etnische en genderverschillen.

Kunstenaars die willen deelnemen kunnen zich inschrijven tot en met 31 december 2021. Meer informatie over wat er van kunstenaars wordt verwacht en hoe je in kunt schrijven vind je op www.Atelierroute.org.  

Om ook in Woudenberg een grote verscheidenheid aan te bezoeken ateliers te hebben worden Woudenbergse kunstenaars van harte uitgenodigd om zich in te schrijven voor de route 2022.

Jonge kunstenaars tussen 15 en 21 jaar worden uitgenodigd om deel te nemen aan het project Jong Talent. Linda de Wit begeleidt vanuit het bestuur de jonge kunstenaars bij de expositie en een gezamenlijke creatieve activiteit om elkaar beter te leren kennen. Deelname aan het project Jong Talent is gratis. 
Inschrijven kan tot en met 31 december 2021 op de website www.Atelierroute.org.  

De deelnemersbijeenkomst 2022 staat gepland op woensdagavond 16 februari 2022 in theater De Tuin in Leusden.Beeldend kunstenaar Tajddin Ozen is uitgenodigd om te vertellen over zijn visie en werkwijze bij het maken van kunst. Meer over deze kunstenaar www.tajddinozen.com.

Draag jij de culturele sector een warm hart dan vragen we jou om de AtelierRoute 2022 financieel te ondersteunen. Sponseren kan al vanaf 125 euro en voor 50 euro ben je vriend van de AtelierRoute. In ruil voor jouw ondersteuning geven ruim zestig kunstenaars een diversiteit aan kunst terug. Sponsors krijgen ruimte op onze site en in ons kleurrijk routeboekje voor een advertentie.  De Stichting Kunstpromotie Leusden en Woudenberg is een ANBI, dus jouw gift en contributie is aftrekbaar van uw belastbaar inkomen. Zeg jij: “Ja ik doe mee” stuur dan een mail aan info@atelierroute.org.

Wil je op de hoogte blijven van de AtelierRoute schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Meer informatie vind je op onze website  www.AtelierRoute.org

advertentie