Trots op zorg & welzijn
Trots op zorg & welzijn Ik Zorg

Laat zien dat je trots bent op jouw Utrechtse held in zorg en welzijn Stuur extra liefde naar zorg- en welzijnsmedewerkers

9 december 2020 om 14:16 Lokaal Deel je nieuws

Voor veel medewerkers in zorg en welzijn ziet het werk er dit jaar anders uit, ook tijdens de feestdagen. Daarom maakt Ik Zorg het deze decembermaand voor iedereen mogelijk een persoonlijke videoboodschap te maken op trots.ontdekdezorg.nl en deze te versturen naar zijn of haar zorgheld. Bijvoorbeeld om iemand te bedanken, te laten weten hoe trots je op diegene bent, of om iemand die dit jaar voor het eerst tijdens de feestdagen in zorg en welzijn werkt extra fijne dagen te wensen.

Iedereen in Utrecht kent wel iemand die werkt in bijvoorbeeld de jeugdzorg, ziekenhuiszorg, kraamzorg, thuiszorg of sociaal werk. Via trots.ontdekdezorg.nl kan iedereen zijn held uit zorg en welzijn verrassen met een persoonlijke video met feestelijke animatie. De video maak je in een paar eenvoudige stappen en deel je vervolgens via Facebook, LinkedIn, Twitter, mail of Whatsapp. Zo streeft Ik Zorg ernaar dat zoveel mogelijk medewerkers uit zorg en welzijn een liefdevolle video krijgen in december.

Zo deel jij wat extra liefde
Ben jij trots op een vriend of familielid die werkt in zorg en welzijn? Dan kun jij voor jouw eigen helden een video maken. Ga naar trots.ontdekdezorg.nl, vertel waarom jij trots bent op diegene en deel jouw video met de persoon waar het om gaat. Je kunt #ikzorg gebruiken in je post.

Over de campagne Ik Zorg
De campagne Ik Zorg is een samenwerking van werknemers- en werkgeversorganisaties, branche- en beroepsverenigingen in de sector zorg en welzijn en het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS). De campagne is onderdeel van een brede aanpak om te zorgen voor voldoende medewerkers die goed zijn toegerust voor en tevreden zijn met het belangrijke werk dat zij doen. Kijk voor meer informatie op ontdekdezorg.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie