Ook de leiding van SNO werd in het zonnetje gezet.
Ook de leiding van SNO werd in het zonnetje gezet. Marco Holtsingel

SNO viert 10-jarig jubileum

22 juli 2019 om 15:35 lokaal

WOUDENBERG De Sportieve Naschoolse Opvang in Woudenberg vierde zaterdag haar 10-jarig jubileum. Zowel de velden als de kantine van VV Woudenberg, de huisvesting van SNO, waren groen-wit gekleurd met versieringen. Verder was er een stormbaan, een springkussen, een BMX-stand neergezet en boogschietdoelen opgesteld. De poffertjeskraam van Bergzicht stond onder de luifel en in een partytent werd geschminkt. In de kantine trad een goochelaar op en was er een filmpje met interviews voor de website te zien.

Bijzonder was dat de familie Steenks uit Wemeldinge gekomen was. Hun kinderen hoorden 10 jaar geleden bij de eerste lichting opvangkinderen. Corinne Steenks: ,,Onze kinderen hadden het destijds niet naar de zin bij hun opvang. Toen de plannen voor SNO ontstonden hebben we ze gelijk opgegeven. Er was zelfs nog geen locatie want de papieren hebben we toen met Sjoerd in onze achtertuin ingevuld.'' Sjoerd Versteeg en Jonathan Riezebosch richtten SNO 10 jaar geleden samen op. Sjoerd: ,,Ik was toen net 20 jaar en vind het mooi dat ze gelijk zoveel vertrouwen in ons hadden. We hadden maar één busje en haalden kinderen bij de scholen op met een fietskarretje. Dat we ons werk met zoveel plezier en zoveel passie doen zorgt voor ons succes. We hebben nu in Woudenberg, Leusden en Barneveld vestigingen. Er zijn mensen die als kind al bij ons kwamen, later stage liepen en nu bij ons werken.''

Sjaak Termaaten zette de leiding één voor één in het zonnetje en bedankte de ouders van Sjoerd en Jonathan, hun partners, de gemeente en de vele onzichtbare helpers op de achtergrond zoals Wil en Willem Termaaten en de onlangs overleden Joop voor hun hulp. Voor Sjoerd en Jonathan had hij als cadeau van SNO een vliegles. Van de ouderraad kreeg SNO een stapel spelletjes. De dag werd afgesloten met een door Wil verzorgde barbecue.

Burdyfoto van alle medewerkers
Oprichters Sjoerd Versteeg en Jonathan Riezebosch met hun cadeau
schminken
Afbeelding
poffertjeskraam van Bergzicht
Sjaak Termaaten
Afbeelding
Afbeelding
broodjes bakken en boogschieten
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie