Maarten Wolswinkel, Wim Wolswinkel, Erik Versteeg (v.l.n.r.)
Maarten Wolswinkel, Wim Wolswinkel, Erik Versteeg (v.l.n.r.) Manon van de Vliert

Vallei Accountants Agri en Wolswinkel Mengvoeder gezamenlijk hoofdsponsor CowValley

23 juli 2018 om 19:58 lokaal Deel je nieuws

Rundveeshow CowValley heeft twee nieuwe hoofdsponsors. Op vrijdag 20 juli 2018 zetten Erik Versteeg namens Vallei Accountants Agri en Maarten Wolswinkel namens Wolswinkel Mengvoeder hun handtekening onder de sponsorovereenkomst met CowValley. De rundveeshow wordt jaarlijks georganiseerd door Fokstudieclub Woudenberg e.o. in samenwerking met PJGU en vindt dit jaar plaats op 31 augustus.

Namens CowValley was het voorzitter Wim Wolswinkel die zijn handtekening onder de overeenkomst zette. “We zijn heel blij dat we twee regionale bedrijven hebben gevonden die hun naam willen verbinden aan onze rundveeshow”, vertelt Wolswinkel enthousiast. “Zij leveren daarmee een belangrijke bijdrage aan opnieuw een succesvolle editie van de koeienkeuring en kalvervoorbrengwedstrijd.”

Hoofdsponsors
Wolswinkel Mengvoeder is als regionaal opererende veevoederproducent geen onbekende onder de melkveehouders in de regio Woudenberg. “Onze focus en specialisme ligt voor een groot deel op rundvee”, aldus Maarten Wolswinkel. “De rundveeshow CowValley is een prachtig evenement van, voor en door melkveehouders in de regio. Door ons aan CowValley te verbinden als één van de hoofdsponsors, onderstrepen we graag dat we de rundveeshow een warm hart toedragen”. Versteeg vult aan: “CowValley is al jarenlang een begrip in de regio en is inderdaad uitgegroeid tot een prachtig evenement. Het evenement sluit goed aan bij ons werkgebied en onze klanten. We dragen graag ons steentje bij om CowValley mogelijk te maken!” Met Vallei Accountants Agri levert Versteeg met zijn team hoogwaardige dienstverlening op het gebied van accountancy en advies. Het kantoor is gevestigd in Woudenberg en Barneveld en is gespecialiseerd in de agri-business.

31 augustus
De volgende editie van CowValley vindt plaats op 31 augustus in manege “t Willaer” in Scherpenzeel. Om 19.00 uur trappen de kinderen de avond af door hun eigen kalf aan de jury te laten zien. Hierbij zorgen de jeugdige boeren en boerinnen dat het kalf er piekfijn bijloopt. Aansluitend begint de keuring van vaarzen, pinken, middenklasse en oudere koeien. “Iedereen die zin heeft in een gezellig avondje uit, met natuurlijk de koeienliefhebbers in het bijzonder, is deze avond van harte welkom op Willaerlaan 125 te Scherpenzeel”, besluit Wolswinkel. De toegang is gratis.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie