Afbeelding

Muskathlon@home, gezellig en sportief voor iedereen op zaterdag 25 juni

28 mei 2022 om 10:07 Overig Deel je nieuws

Een landelijk initiatief waarop alweer enthousiast gereageerd is om mee te doen. Net als vorig jaar willen we met zoveel mogelijk mensen in Woudenberg & Omstreken ons warm maken voor het werk van Compassion, deze keer in Haïti.

Een ieder kan zich aanmelden om mee te bewegen op zaterdag 25 juni door 1,6 / 16 / 160 kilometer of een veelvoud hiervan te wandelen, fietsen, hardlopen, racefietsen, mountainbiken, Nordic Walken, steppen of …… vul zelf maar in. Je kunt dit vanuit thuis individueel doen. Of je kunt individueel en als groep kiezen uit één van de routes vanaf de parkeerplaats aan De Treekerweg. En je kunt je ook aansluiten bij één van de bovenstaande groepen. Hoe dan ook, leuk als jij in ieder geval mee doet!

Het moment kun je zelf bepalen tussen 6.00 en 22.00 uur. Een aantal jongeren gaan zich ’s avonds om 19.00 uur inzetten……. en gezellig als jij aansluit.

Het gezamenlijke doel is zoveel mogelijk maal € 1,60 in te zamelen omdat er zovelen in extreme armoede leven en met hun gezin moeten rondkomen van minder dan € 1,60 per dag.

Woudenbergers & Omstreken voor gerechtigheid hoopt op jouw deelname. Opgave en info: muskathlon1euro60@gmail.com

Namens team Woudenberg & Omstreken

Jaap, Jannette, Ronald, Sophie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie