congres
congres jw.org

De congressen van Jehovah’s Getuigen voor 2018 beginnen op 22 juni

5 juni 2018 om 16:40 lokaal Deel je nieuws

SWIFTERBANT — Op vrijdag 22 juni 2018 beginnen Jehovah’s Getuigen met hun jaarlijkse congressen. Het thema van de congresserie van dit jaar is ‘Wees moedig!' Hieraan voorafgaand nemen Getuigen over de hele wereld deel aan een actie om iedereen uit te nodigen om het programma kosteloos bij te wonen. De congressen worden in 180 landen gehouden.

Het programma duurt drie dagen en bestaat uit 54 presentaties, waaronder lezingen, hoorspelen, interviews en korte filmpjes. Daarnaast zal er op de laatste dag van het congresprogramma een film te zien zijn met de titel Het verhaal van Jona — Een les in moed en medegevoel. De ochtend- en middagprogramma's worden elke dag ingeleid door muziekvideo’s die speciaal voor het congres zijn opgenomen.

 

Paul de Roos, woordvoerder van het eerste congres, zegt: ‘Veel mensen hebben te maken met stress en zorgen. Zorgen op school, op het werk, zorgen om gezondheid, financiën en zorgen over de toekomst. Je hebt moed nodig om met die druk om te gaan. Op dit congres wordt besproken hoe praktische adviezen uit de bijbel ons kunnen helpen om moedig te zijn’.

Het congres is vrij toegankelijk. Het adres is Randweg 1, Swifterbant. Het eerste congres is van vrijdag 22 juni t/m zondag 24 juli en start elke dag om 9.20 uur. Hetzelfde programma start elke vrijdag in de acht weken die daarop volgen. Iedereen is van harte welkom. 

Informatie over het programma is te vinden op jw.org/nl/jehovahs-getuigen/congressen

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie