Afbeelding
Foto: Shutterstock

Tips voor het verzenden van jouw zakelijke pakketten!

1 december 2021 om 14:23 Partnercontent

Als je een pakket gaat versturen begint het natuurlijk met de juiste verpakking. Je wil natuurlijk niet dat het pakketje niet heel op zijn bestemming aankomt. Het pakketje moet natuurlijk een hele weg afleggen en sommige postbezorgers kunnen best hardhandig met pakketjes omgaan. De volgende tips helpen jou bij het optimaal verzenden van pakketjes.

Opvulling van de doos

Zorg dat het product dat jij wil versturen goed in de doos past. Heb je een te grote doos? Dan gaat het product verschuiven en heeft de doos weinig zin. Het kan dus alsnog worden beschadigd. Heb je geen goede doos op maat? Vul de doos dan op, dit kan bijvoorbeeld met: paperfill opvulmateriaal  of met airpouch luchtzakjes.

Meer dan 1 product verzenden

Wil je meer dan één product verzenden? Zorg dan dat de producten niet tegen elkaar aan komen. Zo kunnen producten gemakkelijk beschadigen. Breng een extra beschermlaag aan, dit kan door middel van noppenfolie of wikkel het in met papier.

Koop verpakkingsmateriaal groot in

Wanneer je verpakkingsmateriaal groot inkoopt, krijg je vaak flinke bulkkorting. Welke verpakking gebruik je het meeste? Zorg dat je deze voor leuke deal in kan slaan. Koop ze niet per maand, maar per halfjaar in. Check ook verschillende aanbieders van verpakkingsmateriaal, misschien is het bij een andere leverancier wel veel goedkoper.

Zorg voor orde

Verzend je vaak zakelijke pakketten? Dan kan de tijd die je hier aan besteed aardig in de uren lopen. Zorg voor orde wanneer je pakketjes verzendt. Regel al je zendingen in een online portaal, bijvoorbeeld in die van KeenDelivery. Kies tussen verschillende vervoerders en ontvang automatische een overzicht van al uw zendingen. Integreer jouw webshop gemakkelijk met het portaal en zorg voor orde. Zo bespaar je veel tijd en geld bij het verzenden van zakelijke pakketten.

Met deze tips wordt uw bedrijf een ster in het verzenden van pakketjes!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie