Afbeelding
Politie Nederland

Rode bedrijfsbus gestolen in Woudenberg, politie zoekt getuigen

20 november 2021 om 16:49 Overig

WOUDENBERG De politie is op zoek naar getuigen van de diefstal van een voertuig aan de Landaasweg in Woudenberg. De diefstal vond plaats in de nacht van vrijdag 19 op zaterdag 20 november tussen 01.00 en 03.00 uur. Het gaat om een rode bus van het merk MAN, waaraan een aanhanger met een minikraan vastzat. 

Rond 05.00 uur zagen politieagenten het voertuig de A12 afrit Harmelen oprijden. Toen een stopteken werd getoond, besloot de bestuurder juist gast bij te geven en ramde opzettelijk in op de achterzijde van een politievoertuig. Dit gebeurde vervolgens nogmaals.

Zonder aanhangwagen reed het voertuig verder in de richting van Harmelen. De agenten konden vanwege de opgelopen schade het voertuig niet bijhouden en deze verdween dan ook uit het zicht. Later op de ochtend werd het voertuig zonder passagiers aangetroffen aan de Techniekweg in Harmelen.

IETS GEZIEN? Wie iets heeft gezien, heeft gehoord of in het bezit is van relevante camerabeelden kan zich melden bij de politie. Dit is mogelijk via het online tipformulier, bellen naar het telefoonnummer 0900-884 of via Meld Misdaad Anoniem door het bellen van het nummer 0800-7000. Meer informatie over het voorval is te vinden op de website van de politie
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie