Afbeelding
Foto door form PxHere

Beleggen in Crypto voor 2022?

30 september 2021 om 11:09 Partnercontent

De crypto wereld is in een stroomversnelling met stijgende koersen sinds de laatste dip op de crypto beurzen in Juni 2021. Verschillende crypto coins stijgen in waarde en de Bitcoin is zelf op het moment van schrijven gestegen naar 42000 euro. Vooral veel nieuwe beleggers worden aangetrokken tot de wereld van crypto, vooral omdat steeds meer bedrijven crypto accepteren als betaalmiddel. Ook de Ethereum (ETH) koers van vandaag is voorbij de 2800 euro gestegen, en de nieuwe munt ADA is verdubbeld sinds mei. Als je je afvraagt welke crypto in te investeren in 2022, dan is vooral de laatste een goede optie. Er staat een nieuwe update te wachten op het Cardano ADA platform in Oktober en eind augustus wordt deze munt toegevoegd aan de Japanse markt. 

Steeds meer platforms kiezen ervoor om hun klanten te laten beleggen in de grootste crypto’s, zo kun je via revolut en nu ook PayPal handelen in crypto. Toch zijn deze platforms niet heel erg populair bij ervaren beleggers, vooral omdat er geen offline wallet beschikbaar is, en je de crypto niet kan verzenden naar een wallet. Dit zorgt ervoor dat het gevoelig is voor hackers.

Je kunt als Nederlandse belegger kiezen voor platforms zoals Bitvavo, een Nederlandse exchange met meer dan 50 coins waar je in kunt handelen. Is de Bitvavo wallet veilig?

Bitvavo biedt een eigen wallet aan, en ook kan je jouw crypto naar een offline wallet naar keuze sturen. Dit zorgt ervoor dat jouw beleggingen veiliger zijn tegen hackers. Omdat de markt niet gereguleerd is zoals de beurzen zul je meer veiligheid moeten implementeren in het geval van een hack. Ook kun je via coinbase, binuance en bitcoinmeester handelen met een wallet.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie