Stepteam Woudenberg sleepte drie medailles in de wacht.
Stepteam Woudenberg sleepte drie medailles in de wacht. High Level

Eerste stepmarathon een succes: Drie medailles voor High Level

18 september 2021 om 18:30 Overig

WOUDENBERG Zaterdag 4 september kwam na twee jaar zonder evenementen een enthousiaste groep wedstrijd-steppers samen voor de marathon op de Wielerbaan van de Oldenzaalse Wielerclub op het Hulsbeek. Aan de start verschenen ook vijf steppers vanuit Stepteam High level uit Woudenberg. Het was een zonnige zaterdag en de sfeer zat er goed in. 

De baan die gereden werd heeft een lengte van 2,25 km en er zit een leuk klimmetje in. Voor de Woudenbergse steppers is dat geen probleem met de Pyramide, Maarnse Berg en Amerongse Berg als oefenterrein in de buurt. De groep ging goed van start en als snel werd er een kopgroep gevormd door de snelle steppers. 

Dat ging met een vaart van 27 km per uur. De masters, senioren en veteranen moesten twintig rondjes steppen en de pupillen onder ons vijf. Was de eerste van de groep binnen, dan was de marathon afgelopen. Het kan dus zo zijn dat je niet alle twintig rondes uitrijdt. Bij de cadetten en pupillen is het anders. Die rijden hun rondes wel uit. 

Langs de lijn werd er aangemoedigd en dat had resultaat. Stepteam Woudenberg sleepte drie medailles in de wacht. Jelco Breunesse werd eerste in zijn categorie en mocht op het podium zijn gouden medaille in ontvangst nemen. Daarna werd Arieëne Koelewijn gehuldigd met een tweedee plek bij de vrouwen. Rodger Hulsebos werd derde in de categorie heren en ging met een bronzen plak naar huis. Melissa Kwint en Robert Dam vielen niet in de prijzen maar hebben allebei top gereden. Iedereen ging voldaan weer terug naar huis. 

Lijkt het je ook leuk om een keer mee te steppen met High Level in Woudenberg? Kijk dan voor meer informatie op www.stepteamhighlevel.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie