kop artikel
kop artikel eigen creatie

Ken jij Alpha a;?

25 augustus 2021 om 12:23 Lokaal Deel je nieuws

Misschien heb je er al eens van gehoord, of ben je bekend met de cursussen die Alpha organiseert. Alpha is een plek waar je anderen ontmoet, samen eet en in gesprek gaat over het Christelijk geloof. 

Wist je trouwens dat 325.000 Nederlanders al een Alpha cursus hebben gedaan? Maar ambitieuzer nog is het doel dat Alpha Nederland heeft; Ze willen voor 2036 dat 1 miljoen deelnemers over Jezus hebben gehoord op de Alpha-cursus!!!

Dat is niet zomaar iets. En wij als team van Alpha Scherpenzeel willen meebouwen aan dit doel. Omdat wij geloven in iets (en iemand) wat groter is als dat we ons nu kunnen voorstellen. 

Wil jij ook meebouwen aan dit prachtige werk? Misschien wil je jezelf opgeven of ken je iemand met wie je samen kunt gaan? Kijk om je heen, in je familie, gezin, buurt of op het werk. Wijs ze eens op de website van Alpha Nederland, of ga samen naar de vrijblijvende introductieavond om de sfeer te proeven en meer te horen over wat Alpha precies inhoudt.

Alpha is oorspronkelijk opgezet voor mensen die Jezus nog niet kennen. Maar voel je ook welkom als je Christen bent en je bijvoorbeeld rondloopt met veel vragen of als je geloofsleven op een lager pitje is komen te staan tijdens de Corona crisis. 

We starten dinsdag 14 september a.s. weer met een live cursus in Scherpenzeel. Iedereen is welkom en alles is gratis. Check de website (www.alpha-scherpenzeel.nl) voor meer info of om je aan te melden.

p.s. wist je trouwens dat er wereldwijd al meer dan 25 miljoen mensen de Alpha hebben gevolgd? Ongelofelijk toch, daar wil je toch ook bijzijn?!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie