Abonneevoordeel.nl
Abonneevoordeel.nl .

Exclusieve kortingen voor abonnees De Woudenberger

16 juli 2021 om 16:18 Overig

WOUDENBERG Alle abonnees van De Woudenberger kunnen sinds kort profiteren van exclusief lezersvoordeel bij lokale en regionale ondernemers. En de scherpste deals voor een dagje weg (sauna, musea, dierentuin, pretpark, hotel en restaurant). Kortingen lopen op tot 70 procent. 

,,We vinden het belangrijk om wat extra’s te doen voor onze trouwe abonnees’’, zegt marketingmanager Wilfred van den Brand van BDUmedia. ,,Ons 150-jarig jubileum is een mooie aanleiding. De exclusieve deals zijn voortaan een vast onderdeel van het abonnement. Het voordeel kan jaarlijks flink oplopen. ,,Via advertenties in de krant houden wij u op de hoogte van nieuwe abonneevoordeelacties en natuurlijk vindt u ze ook op de website Abonneevoordeel.nl.”

Alle abonnees ontvangen deze week een brief of mail met een unieke code, waarmee ze toegang krijgen tot de deals van abonneevoordeel.nl. ,,Met de code dient u zich éénmalig te registreren.’’ Voor meer informatie over uw abonnement kunnen abonnees contact opnemen met de afdeling abonneeservice. Mail abonnementen@bdu.nl of bel 0342-494882 ( tijdens kantooruren van 09.00 tot 16.00 uur)

Voor het platform Abonneevoordeel.nl is BDUmedia een samenwerking aangegaan met Touch Promotions. ,,Een partner die toegang heeft tot de beste kortingsdeals en een goede klantenservice biedt.’’

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie