Afbeelding
Utrecht

4 leuke activiteiten om te doen in Utrecht

9 juli 2021 om 12:57 Partnercontent

Inwoners van Woudenberg boffen. Zij wonen in een rustige gemeente met leuke steden als Amersfoort en Utrecht binnen handbereik. Vooral in die laatste stad is van alles te doen om je vrije dag of avond samen met vrienden of familie mee op te leuken. Daarom geven we ter inspiratie vier leuke activiteiten die je kunt doen in Utrecht. Schroom niet om met de auto naar de stad te gaan, want je kunt op verschillende handige plaatsen parkeren in Utrecht.

Jeu de Boules in een bar

Als je het hebt over kroegsporten, dan heb je het doorgaans over darten of biljarten. Maar zoek je een andere activiteit voor bij je biertje of wijntje, ga dan eens naar de JEU de Boules Bar aan het Paardenveld in het centrum van Utrecht. Hier kun je je drankje en hapje combineren met een ouderwets potje jeu de boules. En dat is niet alleen voor oude mensen, want deze bar richt zich juist op wat jongere klandizie.

Een potje Bubble Ball

Houd je van voetballen maar zoek je wat extra uitdaging of iets om het een en ander wat gezelliger te maken? Speel dan met je vrienden een potje Bubble Ball. Dat is in feite een soort zaalvoetbal, alleen zitten alle spelers in een opblaasbubbel. En dat is moeilijker dan je wellicht lukt. Houd rekening met hilarische botsingen en totale miskleunen. Dat wordt lachen geblazen. Je vindt de Bubble Ball locatie op het Herculesplein in de Galgenwaard.

Varen over de grachten

Amsterdam staat natuurlijk bekend om zijn grachten en rondvaartboten. Maar ook Utrecht is extra bijzonder vanaf de grachten. De grachten bevaren kan ook zelfstandig. Daarvoor kun je gewoon een boot huren bij een rederij in het centrum van de stad. Zo kun je met je vrienden heerlijk op je eigen tempo door de Utrechtse binnenstad varen. Je ziet Utrecht zo vanuit een heel ander perspectief.

Spellen doen bij Gamestate

Ben jij een echt spelletjespersoon en heb je ook altijd graag gegamed? Hoe zou het dan zijn als je allerlei spellen tot je beschikking zou hebben op één plek? Aan de Mariaplaats in het historische centrum van Utrecht vind je het game walhalla Gamestate, waar je je helemaal kunt uitleven met 4D games, racespellen, air hockey en nog allerlei andere leuke spellen. Een plek om de tijd even helemaal te vergeten!

Het kan zijn dat je op deze locaties een negatieve coronatest moet kunnen overleggen. Controleer dit even voordat je vertrekt, zodat je goed voorbereid bent en niet voor teleurstellingen komt te staan!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie