Kasteel Groeneveld
Kasteel Groeneveld RBT Heuvelrug & Vallei

Kasteel Groeneveld 9 t/m 11 april geopend als Pilotlocatie

7 april 2021 om 10:14 Lokaal Deel je nieuws

Eindelijk mogen de deuren weer open… Als Pilotlocatie opent Kasteel Groeneveld haar poorten van 9 t/m 11 april voor publiek van 11-16 uur. Dit is een eerste stap naar heropening. Dat wil zeggen dat Kasteel Groeneveld gedurende deze dagen een testlocatie zal zijn om te kijken hoe publiek en Covid gestructureerd geregeld samengaan. Om toegang te krijgen tot Kasteel Groeneveld dient u zich vooraf (maximaal 40 uur van tevoren) te testen en met een negatieve uitslag bent u van harte welkom. Het spreekt voor zich dat u een mondkapje draagt en anderhalve meter afstand bewaart.

Er wordt gewerkt in tijdslots van een uur en reserveren is verplicht via de website (www.kasteelgroeneveld.nl). Bij de reservering voor uw bezoek kunt u ook direct een (gratis) test boeken. www.testenvoortoegang.nl  

Dat Kasteel Groeneveld weer publiek mag verwelkomen is een reden om uit te pakken:

Uiteraard kunt u zelf op verkenningstocht en genieten van de bijzondere behangselschilderijen, het unieke stucwerk van Van Logteren evenals de bijzondere boomboekenverzameling (Xylotheek) op de begane grond. Maar om er een echt dagje uit van te maken, is er dit weekeinde speciaal een expositie van Ben Rikken, een speurtocht kasteel (geschikt v.a. 8 jaar), optredens van Crescendo op zaterdag en zondag treden violiste Anastasia Kozlova en harpiste Eva Tebbe op. Alle weetjes van het kasteel worden tijdens rondleidingen op zaterdag gedeeld en vanzelfsprekend kunt u zelf ook het gebouw verkennen.

Deze dagen geldt de speciale toegangsprijs van € 2,50.

Voor meer informatie, het programma en reserveren: www.kasteelgroeneveld.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie