De Groot is gespecialiseerd in buitenspeelgoed en buitenverblijven.
De Groot is gespecialiseerd in buitenspeelgoed en buitenverblijven. Astrid Meyer
advertorial

De Groot in Woudenberg: Buitenspeelgoed en buitenverblijven

25 maart 2021 om 14:20 Zakelijk

WOUDENBERG Spelen in de tuin of heerlijk relaxen. De Groot aan de Stationsweg Oost 194C in Woudenberg heeft voor iedere leeftijd een oplossing. ,,Zeker het afgelopen jaar hebben we gemerkt dat mensen zich meer in en om het huis moesten vermaken. Daarom hebben we dit seizoen niet alleen buitenspeelgoed en vanaf het voorjaar opblaaszwembaden, maar tevens prachtige buitenverblijven’’, toont Geert Jan de Groot.
De showtuin van De Groot heeft weer een nieuwe inrichting gekregen en hier zijn ook veel nieuwe artikelen te zien.
Aan de picknicktafel vertelt Geert Jan over de collectie voor dit zomerseizoen: ,,We hebben nog steeds verschillende stoere skelters en natuurlijk de trampolines. Deze kun je ingraven, maar ook hebben we de verplaatsbare met een veiligheidsnet rondom. Daarnaast zijn de schommels nog steeds populair met uiteenlopende zitjes. Voor een babyzitje tot grote ligschommel voor volwassenen.’’ Verder zijn er voor de kinderen houten speelhuisjes tot complete speeltorens met aangebouwde schommels, klimmuur en glijbaan.

ALLES NAAR WENS De Groot Buitenverblijven heeft vanaf dit jaar prachtige Douglas-buitenverblijven. ,,Hierin kunnen we maatwerk bieden. We starten met het formaat dat de klant graag zou willen en kijken naar de dakvorm. Dit kan met pannen of plat. Vervolgens kijken we waar de wanden komen; alles is naar wens samen te stellen! En wil je open of dicht, denk dan aan shutters of bijvoorbeeld een glazen schuifwand of een complete steellook wand. In onze showtuin staan enkele voorbeelden en samen met de klant kunnen we een compleet 3D-ontwerp maken. Natuurlijk op afspraak’’, besluit Geert Jan de Groot.

Meer informatie via www.degrootbuitenverblijven.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie