De gebroeders Goudzwaard in actie.
De gebroeders Goudzwaard in actie. Pauw Media
Ondernemer in beeld

Tweelingbroers blinken uit in auto’s poetsen

3 februari 2021 om 14:50 Zakelijk

RENSWOUDE Wat een mooi verhaal. Ga maar na. Een tweeling van 17 jaar die samen de schouders zetten onder een eigen professioneel autopoetsbedrijf. Gebroeders Goudzwaard Autopoetserij heeft zich in het jonge bestaan razendsnel op de kaart gezet. Mart en Coen Goudzwaard zijn enthousiaste jonge ondernemers met oog voor kwaliteit.

Coen: ,,We zijn altijd al gek op auto’s geweest. Toen we 15 waren werkten we bij een autobedrijf, we begonnen daar met het wassen en rolden zo het poetsvak in. Dat vonden we erg leuk. We leverden kwaliteit, en kregen eigen klanten. Van het een kwam het ander en besloten om op eigen benen te gaan staan. Op 1 juli 2018 startten we officieel ons eigen bedrijf. Nu werken we vanuit een professioneel ingerichte werkplaats aan het Groot Overeem in Renswoude.”

ALS NIEUW Gebroeders Goudzwaard staat klaar om uw auto weer zo goed als nieuw te maken. En dat doen ze met passie. Mart legt uit: ,,Als wij uw auto onder handen nemen doen we dat zeer uitgebreid. Een poetsbeurt bestaat uit meerdere stappen. Het begint met grondig wassen, vervolgens polijsten we de lak, waarbij we krassen verwijderen wat zorgt voor de optimale glans van de lak. Als finishing touch wordt er een wax/coating aangebracht.” Niets ontgaat aan de ogen van de jongens. ,,Ramen, velgen, deurstijlen, alles wat u ziet wordt als nieuw. Ook het interieur krijgt de volle aandacht, van het grondig zuigen, het op kleur brengen van de kunststof delen tot het behandelen van het leer, wij gaan voor het uiterste resultaat!”

CERAMIC GUARD Coen: ,,Een van onze succesvolle diensten, waar ook erg veel belangstelling voor is, is Ceramic Guard. Dat is een extra, zeer duurzame keramische coating na de poetsbeurt. Een uitgebreide behandeling waardoor de auto echt nieuw blijft. Ceramic Guard biedt meerdere voordelen. Door de behandeling is de auto extra vuil- en waterafstotend, insecten en vuil verdwijnen als sneeuw voor de zon, telkens als u de auto wast. De lak van de auto is met Ceramic Guard uitstekend beschermd tegen bijvoorbeeld vogelpoep, straatvuil, zout, Uv-straling en agressieve chemicaliën. Een aanrader.”

Mart en Coen samen: ,,Voor veel mensen is een auto een kostbaar bezit waar ze trots op zijn. Dat begrijpen wij. Daarom zijn wij pas tevreden als u zichtbaar verrast, breed lachend in uw ‘nieuwe’ auto de werkplaats uit draait.”

Gebroeders Goudzwaard Autopoetserij. Groot Overeem 5B in Renswoude.
T: 06-25126493 (Mart). T: 06-25100687 (Coen).
E: info@gebroedersgoudzwaard.nl I: www.gebroedersgoudzwaard.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie