Afbeelding
BDUmedia

Auto verkopen doe je op ikwiljouwautokopen.nl

17 februari 2021 om 15:12 Zakelijk

WOUDENBERG Het zijn bijzonder zware tijden voor de gemiddelde ondernemer tijdens de coronapandemie. De ene sector wordt aanmerkelijk harder getroffen dan de andere, maar op de lange termijn zullen we hier waarschijnlijk allemaal mee te maken krijgen. De automotivebranche zit wat betreft de lockdownmaatregelen in een grijs gebied.

Sectoren als horeca en kappers zijn allemaal volledig gesloten (op thuisbezorgen van maaltijden na) en kunnen tot nader order ook niet worden geopend. Maar voor autobedrijven gelden andere regels tijdens de lockdown. Sowieso mogen werkplaatsen gewoon open blijven voor reparatie en onderhoud voor auto’s en ook voor schadeherstelbedrijven gelden er geen afwijkende regels in de lockdown periode.

SHOWROOMS Daarentegen zijn de showrooms van autobedrijven wel fysiek gesloten. Alleen medewerkers mogen hier aanwezig zijn om een werkzaamheden online uit te voeren. Proefritten in auto’s mogen alleen op locatie bij de klant thuis plaatsvinden, uiteraard op basis van de huidige RIVM -ichtlijnen. Ook het auto verkopen en afleveren van auto’s mag alleen 100 procent online plaatsvinden.

Direct resultaat van de beperkingen zijn natuurlijk dalende verkoopcijfers van zowel nieuwe alsook occasionverkopen. Aangezien autobedrijven veel geld ‘vast’ hebben zitten in de voorraad auto’s hebben ze dan ook weinig liquiditeit op dit moment.

Een mooi alternatief om de huidige voorraad in te slinken, is de auto te vermarkten via online autoveiling Ikwiljouwautokopen.nl. Op deze manier verkoop je een occasion snel, en zorgeloos binnen 48 uur. De betaling en vrijwaring worden direct verzorgd op het moment dat de eigen transportservice de auto komt ophalen. Uiteraard is de dienst die Ikwiljouwautokopen.nl aanbiedt ook beschikbaar voor particulieren die hun auto willen verkopen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie